Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 04/07/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera, Treball i Formació Dimarts, 27 de novembre de 2018

L’Ajuntament convoca set places dels Plans d’Ocupació del SOC

Tres d’aquests llocs treballs, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, seran contractes d’un any i els altres quatre tindran una durada de mig any. Les inscripcions estan obertes fins aquest divendres, 30 de novembre

Els llocs de treball que es convoquen són quatre operaris de neteja viària, dos peons forestals i un auxiliar administratiu. Són perfils triats per l’Ajuntament d’Esparreguera en funció de les seves necessitats internes. La tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament d'Esparreguera, Yolanda Manresa, ha assegurat que “en aquest cas, les condicions que marca la Generalitat de Catalunya restringeixen els candidats a aquells que no perceben cap tipus de prestació i, per aquest motiu, a hores d’ara, hem rebut poques candidatures. Hi ha algunes persones que s’han mostrat interessades, però no s’han pogut incloure perquè perceben alguna petita prestació”.

La selecció de les persones candidates es fa en base a una sèrie de barems que permet assignar una puntuació a cada persona sol·licitant. L’Ajuntament d’Esparreguera també efectua entrevistes als candidats i envia les seves valoracions al Servei d’Ocupació de Catalunya, que és, en darrera instància, qui pren les decisions.

La incorporació de les set persones es preveu per abans que finalitzi aquest 2018, segurament en els darrers dies de l’any. Les persones interessades poden adreçar-se al departament de Treball i Formació a Cal Trempat per saber tota la informació respecte a aquests Plans d'Ocupació, encara que la presentació de sol·licituds s'ha de fer a l'OAC fins al 30 de novembre.

Més informació
Podeu consultar els requisits i les bases del procés selectiu a la Seu Electrònica.

Quatre de les set places estan destinades a la neteja viària de la vila