Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 20/09/2020
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports, Ràdio Esparreguera Divendres, 30 de novembre de 2018

L’Ajuntament canviarà la gespa del camp de futbol per un sistema sense cautxú reciclat

Aquesta mesura es pren davant l’ombra de dubte que pesa sobre aquest material, que alguns estudis fan responsable de determinats problemes de salut

L'Ajuntament d'Esparreguera canviarà l'actual gespa artificial del camp de futbol municipal per un sistema sense cautxú reciclat, pel fet que alguns estudis fan responsable aquest material de determinats problemes de salut. Els estudis no són concloents, però el consistori vol aprofitar el fet que la gespa s’ha de canviar per apostar per un nou sistema que no generi dubtes. L’expedient està actualment en fase de licitació del projecte.

A Espanya s’estima que, dels 7.000 camps de futbol censats a tot l’estat, més de la meitat són de gespa artificial, molts d’ells instal·lats fa uns anys per la facilitat de col·locació i manteniment. El regidor d’Equipaments Esportius i Esports, i Promoció de la Salut de l’Ajuntament d’Esparreguera, Toni Molar, ha afirmat en declaracions a l’emissora municipal que “el canvi de la gespa artificial del camp de futbol només es podrà fer en un període en què no hi hagi activitat de les diverses entitats a la instal·lació, per tant està previst fer-ho el mes d’agost”.

Ampliació del Pavelló Municipal del Castell

D’altra banda, també avança el projecte d’ampliació del Pavelló Municipal del Castell, amb la construcció d’una sala annexa. El regidor Toni Molar ha confirmat que s’ha rebut un avantprojecte i que s’espera que en els propers dies estigui ja llest el projecte. Malgrat tot, l’obra, però, no començaria durant aquest mandat. Un cop l’Ajuntament tingui el projecte definitiu es presentarà a les entitats esportives, que podran introduir canvis abans de passar el projecte definitiu a la fase de licitació.

Aquesta sala annexa del Pavelló del Castell tindrà un caràcter polivalent, permetrà reestructurar els horaris i els usos de la instal·lació, i atendrà peticions com, per exemple, les del Club Gimnàstica Esparreguera, que sol·licita més espai; les del Club d’Handbol Esparreguera, que demana més hores de pavelló per no haver d’entrenar a l’exterior, o les del Club Patinatge Esparreguera, que ha d’entrenar a les pistes exteriors de futbol sala.

L'activitat esportiva de les entitats al camp de futbol és molt intensa durant tot l'any