Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 20/09/2020
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política Lingüística, Ràdio Esparreguera Dilluns, 3 de desembre de 2018

L’Ajuntament renova el conveni amb el CPNL amb una aportació de 40.619 euros

L'import va destinat a sufragar una part del cost de personal del Servei Local de Català, que ofereix cursos generals de català per a majors de 16 anys de diversos nivells, amb titulació oficial, així com l’acolliment lingüístic a les persones nouvingudes a la vila

L'Ajuntament d'Esparreguera ha renovat el conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) amb una aportació de 40.619 euros que va destinada a sufragar una part del cost de personal del Servei Local de Català. D’aquesta manera, el consistori manté l'aposta per aquest servei, vinculat al CPNL, que ofereix cursos generals de català per a majors de 16 anys de diversos nivells, amb titulació oficial, així com l’acolliment lingüístic a les persones nouvingudes a la vila. Un altre servei que ofereix el Servei Local de Català és l’assessorament lingüístic gratuït, és a dir, la correcció de textos breus, a particulars, botigues i establiments comercials, empreses, associacions, entitats i organismes de la vila.

La regidora de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Esparreguera, Mariona Masferrer, ha destacat que “l’aportació que l’any 2019 haurà de fer front l’Ajuntament serà menor, ja que la Generalitat de Catalunya s’ha compromès a sufragar una part més important que l’actual de la despesa de personal del Servei Local de Català”. D’aquesta manera, caldrà fer un canvi en els estatuts del conveni que regula la col·laboració entre l’Ajuntament i el Consorci de Normalització Lingüística, que haurà de ser aprovat pel Ple municipal.

Finalment, la regidora ha posat en valor la gran tasca i el reconeixement que ostenta el Servei Local de Català d’Esparreguera, que depèn del Centre de Normalització Lingüística de Ca n’Ametller, situat a Molins de Rei.

El Servei Local de Català d’Esparreguera és un dels tretze que depèn del Centre de Normalització Lingüística de Ca n’Ametller, situat a Molins de Rei