Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 11/07/2020
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Divendres, 7 de desembre de 2018

Les obres dels carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII finalitzaran abans d’acabar l’any

El dilluns 10 de desembre està previst començar l’asfaltat de les dues vies i també les operacions de connexió a la nova xarxa elèctrica soterrada

Les obres dels carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII del barri de la Plana es troben ja en la seva fase final. El dilluns 10 de desembre està previst començar l’asfaltat de les dues vies i també les operacions de connexió a la nova xarxa elèctrica soterrada. El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Esparreguera, Rogeli de la Cruz, ha apuntat que els treballs segueixen el calendari previst i “estaran acabats abans de Nadal”.

La remodelació d’aquests carrers forma part de la fase 1 de reforma integral de La Plana i van començar a principis de març d’aquest any. “La marxa de les obres a nivell general ha estat molt satisfactòria i, afortunadament, no han sorgit imprevistos”, ha assegurat Rogeli de la Cruz en declaracions a Ràdio Esparreguera. El regidor d’Urbanisme ha subratllat que “l’empresa sempre s’ha mostrat molt dialogant amb els veïns i tots els dubtes i observacions s’han anat solucionant, com per exemple la ubicació dels guals o els escocells dels arbres”.

En referència als guals, el regidor ha reconegut que hi hagut una “allau de peticions” i, com a conseqüència, “no hi ha massa places d’aparcament, perquè la tendència general ha estat demanar gual a pràcticament totes les entrades”. Això també ha suposat redistribuir les ubicacions dels arbres, que s’han mantingut en els dos carrers col·locant-se de “manera estèticament acceptable”.

La presidenta de l’Associació de Veïns de La Plana, Elena Manzanares, ha assegurat que la valoració general de les obres per part dels veïns és positiva, però lamenta que s’han perdut molts llocs d’aparcament per poder salvar la presència d’arbres als dos carrers. També ha explicat que han demanat una reunió amb el consistori per resoldre alguns dubtes puntuals sobre la connexió telefònica i alguns desperfectes que les obres han ocasionat en les façanes d’alguns habitatges.

Pel que fa a la nova xarxa elèctrica soterrada, per poder-la posar en funcionament cada propietari ha d’adaptar la seva instal·lació particular i connectar-la adequadament per fer-la compatible amb la noxa xarxa. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme ha explicat que “hi ha un tècnic treballant i molts veïns ja han començat a fer aquestes actuacions”. Aquesta reconnexió no suposarà en cap cas que els veïns es quedin sense subministrament, més enllà del temps que trigui l’empresa subministradora, Endesa, a connectar la caixa al comptador, que “podem estar parlant d’un hora”.

Estat actual del carrer Prínceps d'Espanya, a La Plana