Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 11/07/2020
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Ràdio Esparreguera Dimecres, 5 de desembre de 2018

Comencen les reparacions dels desperfectes a la Casa dels Mestres

L’assegurança de l’empresa que du a terme les obres de l'edifici es farà càrrec de reparar els desperfectes ocasionats per les fortes pluges a les instal·lacions de l’Escola d’Arts Plàstiques i l’Associació Trossos

Les reparacions a la Casa dels Mestres del carrer de l'Hospital ja están en marxa després que l'edifici quedés afectat com a conseqüència de les fortes pluges caigudes mentre es feien les obres de reforma de la teulada. De les entitats que s'hi allotgen habitualment només dues han estat afectades, l’Escola d’Arts Plàstiques i l’Associació Trossos, les quals instal·lacions han patit desperfectes a les parets, al mobiliari i algun material.

El regidor d’Educació de l'Ajuntament d'Esparreguera, Antonio Ferre, ha anunciat aquest matí en declaracions a Ràdio Esparreguera que l’assegurança de l’empresa que du a terme les obres es farà càrrec dels desperfectes ocasionats. “El pla inicial era traslladar les entitats a un centre escolar, concretament al més proper, l’escola Mare de Déu de la Muntanya, però els responsables de l’empresa ens van assegurar que no era necessari perquè les molèsties pel soroll serien mínimes”, ha assegurat.

Per això, es va decidir que les obres coexistissin amb l’activitat normal que es du a terme a l’edifici. Les fortes pluges caigudes a les darreres setmanes, però, van ocasionar una important entrada d’aigua en alguns dels locals i, davant dels desperfectes ocasionats, s’ha plantejat a l’associació Trossos un trasllat temporal al Centre Dual.

Per la seva banda, l’Escola d’Arts Plàstiques ja fa dies que desenvolupa part de la seva activitat a les aules posteriors i a la planta baixa de la Casa dels Mestres, ja que les estances que donen al carrer de l’Hospital han quedat inutilitzades.

La Casa dels Mestres allotja diferents entitats d'Esparreguera