Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local, Ràdio Esparreguera Divendres, 21 de desembre de 2018

Els fets delictius registren un increment del 2% a Esparreguera

La tipologia de delictes que més s’incrementa són els robatoris a interior de vehicle, mentre que els fets a interior de domicilis registren una davallada, segons dades registrades entre els mesos de novembre de 2017 i 2018

Els fets delictius pugen un 2% a Esparreguera segons les dades interanuals de què disposa la policia local, que compara el període que va de novembre de 2017 a novembre de 2018 amb el cicle anual immediatament anterior. En el darrer any s’han produït prop d'un miler de fets delictius a Esparreguera, segons ha informat l’inspector cap de la Policia Local, Josep Sánchez. Els robatoris en interiors de vehicles és la tipologia que més creix, mentre que els robatoris a interior de domicilis baixen.

Tot i que les dades de les que disposa la policia local indiquen una devallada dels robatoris a l'interior de domicilis hi ha barris, com el de Can Rial, on es registra una lleugera pujada o es tendeix a una estabilitat. “Els lladres prefereixen cases a les urbanitzacions perquè habitualment tenen un accés posterior molt fàcil”, diu l’inspector cap de la Policia Local, Josep Sánchez, en declaracions a Ràdio Esparreguera, afegint que “les zones boscoses donen la possibilitat de fugir més ràpidament”.

En el darrer any, s’han produït al voltant d’un miler de fets delictius a Esparreguera, incloent-hi totes les tipologies. Els robatoris en interiors de vehicles és un delicte que puja molt i que es registra sobretot al centre de la vila i al Barri Font. La tipologia dels fets acostuma a ser la mateixa: els lladres trenquen els vidres quan detecten objectes a dins dels vehicles i, per aquest motiu, es recomana des de la Policia Local no deixar res a al vista. Entre les tipologies de vehicles més afectades hi ha les furgonetes que utilitzen professionals de diferents sectors, que tenen maquinària a la vista amb cert valor de mercat.

Caserna de la policia local