Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 21/11/2019
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dijous, 27 de desembre de 2018

Han acabat les obres dels carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII

No es podrà circular en vehicle pels dos trams dels carrers del barri de La Plana afectats fins que l’obra hagi estat recepcionada per part de l’Ajuntament, un tràmit que a hores d’ara està en marxa

Les obres de la fase 1 de reforma integral del barri de La Plana, que han afectat un tram dels carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII, estan acabades, només amb detalls pendents que depenen de les companyies subministradores de serveis d’electricitat i telèfon. Tot i això, no s’hi podrà circular fins que l’obra hagi estat recepcionada per part de l’Ajuntament, un tràmit que a hores d’ara està en marxa.

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha dit en declaracions a Ràdio Esparreguera que “s’ha acomplert el calendari que s’havia marcat, segons el qual les obres havien d’estar acabades abans de tancar l’any. Volem estudiar bé si tot s’ajusta al contracte, sobretot si pensem que és una obra que ha costat un milió d’euros”. Per aquest motiu, encara no s’ha pogut reobrir els carrers al trànsit.

Aquesta obra suposa la primera fase d’un total de 13 contemplades al pla de reforma integral del barri, després que anteriorment ja s’haguessin executat les fases 0 i 13. La fase 1 ha consistit en construir una calçada de 3,20 metres amb voreres convencionals elevades i amb una franja d’aparcament en forma de cordó, de dos metres d’ample. L’anterior xarxa de sanejament s’ha demolit i se n’ha construït una de nova, connectada amb el col·lector que es va construir en la fase 0 de les obres al carrer Pintor Fortuny.

Les voreres tenen una amplada mínima d’un metre i mig i dibuixen una espècie de queixals que han permès el plantat d’arbres i l’encabiment de places d’aparcament. L’elevat nombre de guals que s’han demanat i el fet que l’arbrat es situa a fora de les voreres, i no envaint-les com fins ara, ha fet disminuir l’estacionament al carrer.

Les xarxes d’enllumenat i de telefonia s’han soterrat, però a hores d’ara encara es poden veure els pals de llum i els cables aeris. I és que s’està pendent que les companyies de serveis enllesteixin les tasques de connexió, una actuació que és independent de la tasca municipal.

Les obres han modificat notablement la fesomia dels carrers Prínceps d'Espanya i Joan XXIII