Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 01/12/2020
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Dijous, 10 de gener de 2019

El projecte d’ampliació del Pavelló Municipal d’El Castell ja està enllestit

El projecte està ara pendent de tramitació per poder ser adjudicat. El pressupost de l’obra serà d’1,2 milions d’euros, que han de sortir del romanent de tresoreria de l’Ajuntament, per la qual cosa el projecte no es podrà executar fins al nou mandat

El projecte d’ampliació del Pavelló Municipal d’El Castell ja està enllestit i s’ha presentat aquesta setmana als grups polítics municipals en la Comissió Informativa de Participació, Dinamització i Ciutadania. El pressupost de l’obra serà d’1.200.000 euros, que han de sortir del romanent de tresoreria de l’Ajuntament, per la qual cosa el projecte no es podrà executar fins al nou mandat.

A hores d’ara el projecte està sent valorat a nivell tècnic i arquitectònic pel consistori. Un cop fet això es visarà pel Col·legi d’Arquitectes i, a continuació, es portarà aprovació. El regidor d’Esports, Toni Molar, ha explicat en declaracions a Ràdio Esparreguera que “abans de portar el projecte al ple, parlarem amb les entitats esportives de la vila per adaptar-lo a les seves necessitats”. En aquest sentit, el regidor d’Esports ha recordat que l’ús de la instal·lació està lligat a les conclusions del Pla Director d’Esports, que és previst que es comenci a redactar el primer trimestre de 2019.

La superfície de l’annex al pavelló serà de 25x15 metres, aproximadament un terç de la que té el pavelló i, estèticament, no suposarà un trencament amb el que és l’edifici actual. “No serà de formigó, serà d’obra i metall reforçat i tindrà més finestres per optimitzar la llum i millorar l’eficiència energètica de l’edifici”, ha apuntat Toni Molar. El temps previst d’execució serà inferior a un any i l’obra inclourà també l’adaptació de l’actual pavelló a normativa, sobretot pel que fa a l’accessibilitat. Així, s’instal·larà un ascensor per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir al segon pis.

La construcció de l’annex al pavelló formava part del pacte per a l’aprovació del pressupost de 2017 a què va arribar el govern municipal amb el PDeCAT per poder recollir la demanda d’espais esportius suficients per a les activitats dels diferents clubs de la vila. En aquest sentit, el regidor d’Esports ha destacat que l’equip de govern “ha impulsat aquest projecte tal i com es va acordar i ara està pendent de tramitació per poder ser adjudicat”.

La superfície de l’annex serà aproximadament un terç de la que té el pavelló