Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 20/09/2020
Traducció automàtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Memòria Històrica, Turisme Dilluns, 28 de gener de 2019

El Museu de la Terrissa s’inaugurarà el 23 de febrer

Un cop acabada l’obra, que ha reconvertit l’antic forn de llenya en un museu, s’està nodrint aquest espai amb les peces de terrissa que s’hi podran veure

L’obra del Museu de la Terrissa, que ha dut a terme Construccions Modova amb direcció d’obra i projecte de l’arquitecte Cristóbal Penalva, ja està acabada. L’actuació ha reconvertit l’antic forn de llenya en una instal·lació cultural i turística que ara s’està nodrint amb peces representatives de la vintena de terrisseries que hi ha hagut a Esparreguera al llarg dels anys.

El Museu de la Terrissa, amb entrada des del carrer de La Passió, serà realitat el 23 de febrer, quan obri les portes per primer cop després d’un procés que ha durat anys. La regidora de la Memòria Històrica, Mariona Masferrer, ha destacat que “és fruit de la tasca realitzada durant quatre mandats, des de Xavier Sitjà fins a Eduard Rivas. A l’acte d’inauguració hi haurà un reconeixement a totes les persones implicades, entre les quals s’hi compten les nombroses donacions que s’han rebut al llarg dels anys”.

El cost de l’actuació que s’ha dut a terme en els darrers quatre mesos ha estat de 81.000 euros, ajustant-se estrictament al pressupost. En quant al disseny gràfic i d’interiorisme, és obra de l’empresa Espai Blanc, mentre que la selecció de les peces que s’hi mostraran, d’entre la gran quantitat que n’hi havia d’emmagatzemades, l’està fent Glòria Trujillo.

Imatge interior del Museu de la Terrissa