Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 03/07/2020
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dijous, 18 d'abril de 2019

L’Ajuntament convoca cinc places dels plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona

Es tracta d'una plaça de recepcionista, una de netejador d’edificis públics, dos d’auxiliars forestals i una d’operari especialista. Totes les especialitats estan destinades a persones en situació d'atur i el termini per presentar sol·licituds acaba el 27 d'abril

L’Ajuntament d’Esparreguera ha obert la convocatòria per a la creació d’una borsa de treball per cobrir una plaça de recepcionista, una de netejador d’edificis públics, dos d’auxiliars forestals i una d’operari especialista. Es tracta de contractacions de sis mesos destinades exclusivament a persones en situació d’atur, que es faran mitjançant les subvencions per al Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019 de la Diputació de Barcelona. El termini per presentar sol·licituds finalitza el dissabte 27 d’abril.

Per a poder participar en el procés selectiu cal que les persones aspirants estiguin inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya, que no cotitzin en cap règim de la Seguretat Social i que tinguin les capacitats funcionals per al desenvolupament de les tasques que es demanen en cada especialitat. Fonts de la Regidoria de Treball i Formació expliquen que “l’objectiu d’aquests plans d’ocupació és fomentar la contractació directa de persones en situació d’atur per part de les administracions públiques locals, preferentment aquelles que es consideren col·lectius en risc d’exclusió social”. Per aquets motiu, en la valoració de mèrits es tindrà en compte, entre d’altres, el fet de ser persones aturades de llarga durada, destinatàries de la renda mínima d’inserció o persones joves majors de setze anys i menors de trenta amb dificultats d’ocupabilitat.

La incorporació de les cinc places es preveu abans de començar l’estiu. Les persones interessades poden adreçar-se al departament de Treball i Formació a Cal Trempat per conèixer tota la informació respecte a aquests Plans d’Ocupació. Tot i això, la presentació formal de sol·licituds s’ha de fer a l'OAC indicant l’especialitat o especialitats per les qual s’opta, juntament amb tota la documentació requerida. Podeu consultar els requisits i les bases del procés selectiu a la Seu Electrònica.

Una de les places està destinada a personal operari especialista