Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 15/08/2020
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Empresa, Promoció Econòmica Dimarts, 7 de maig de 2019

Obert el 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

El certamen està organitzat pels departaments de Promoció Econòmica de vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat i el termini per participar-hi finalitza el 4 d’octubre. Aquest any s’estrena una nova categoria, la de “Millor parada de mercat”

Ja està obert el termini per inscriure’s al 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, un certamen que s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” i té per objectiu reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i, alhora, difondre la cultura emprenedora entre els joves del territori. En aquesta edició s’estrena una nova categoria, la de “Millor parada de mercat”, que substitueix a l’anterior “Millor iniciativa empresarial promoguda per aturats de llarga durada”. El termini per participar-hi finalitza el 4 d’octubre.

Aquest concurs està organitzat pels departaments de Promoció Econòmica de vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires - i té cinc categories: “Millor empresa en creació de llocs de treball”, “Millor empresa en el sector serveis”, “Millor empresa en el sector comerç” i la nova “Millor parada de mercat”, que seran premiades amb 2.000€ per l'empresa guanyadora i 500€ per les dues finalistes de cadascuna d’elles. I la de “Millor idea jove de negoci”, dotada amb un premi de 3.000€ a repartir entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants.

Poden participar en el concurs aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors. La Cap d’Unitat Administrativa de Comerç, Turisme i Emprenedoria, Emi Carmona, explica però que “s’exclouen del certamen les empreses que ja hagin estat premiades, les entitats sense afany de lucre i les empreses amb capital participat per una administració pública”. Per participar cal lliurar la inscripció i documentació als serveis d’atenció a emprenedors dels ajuntaments participants fins al dia 4 d’octubre. El personal tècnic assessor de cadascun dels consistoris organitzadors pot orientar i assessorar els participants en la memòria del projecte. Les persones interessades en aquest assessorament han d’adreçar-se al tècnic o tècnica del seu municipi.

El concurs s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, que permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores. El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat liderat per Martorell i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.

Imatge dels premiats del 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, entre els quals hi havia l'esparreguerina Emma Pérez, vencedora en la categoria de millor idea jove de negoci. Foto: Institut El Castell