Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 19/10/2019
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dijous, 23 de maig de 2019

La Festa de la Primavera amplia la programació a dos dies

Els dies 31 de maig i 1 de juny el Parc de la Vila acollirà la Fira d’Entitats, mostres de dansa, activitats organitzades per les associacions locals i dos concert nocturns. A més també hi haurà concentració de food trucks i una caminada popular per la via verda d’Esparreguera

Esparreguera celebra els dies 31 de maig i 1 de juny la Festa de la Primavera, que aquesta any allarga la programació amb dos dies de durada. La festa, que se celebrarà al Parc de la Vila, tindrà com a plat fort la Fira d’Entitats, en la que una trentena d’associacions locals mostraran la seva activitat a la ciutadania. A més, enguany s'incorpora com a novetat una caminada popular per l’entorn natural de la vila organitzada pel Club Excursionista Esparreguera.

Per primer any la festa començarà divendres, a partir de les 6 de la tarda, amb mostres de dansa de les diferents escoles de dansa de la vila, inflables i concentració de food trucks, que oferiran diferents propostes de restauració aptes per a tots els públics. I, a les 10 de la nit, tindrà lloc una Swing Jam Session amb els grups esparreguerins Compàs 33 i Moreneta Swing.

La programació seguirà dissabte amb la Fira d’Entitats, en la que participaran una trentena d’associacions locals de diferents àmbits - culturals, esportives, socials i polítiques- que donaran a conèixer a esparreguerins i esparreguerines les seves activitats i organitzaran diferents mostres i exhibicions. El tècnic de Cultura de l’Ajuntament d’Esparreguera, David Aguado, explica que “la festa gira al voltant de la Fira, que vol donar a conèixer a la ciutadania el teixit associatiu local i, per fer l’ambient més festiu, s’organitzen també actuacions de les diferents entitats i altres activitats organitzades per l’Ajuntament" i subratlla que "són dos dies per dinamitzar i gaudir de l'espai del Parc de la Vila”.

Aquest any, com a novetat, el Club Excursionista Esparreguera organitza una Caminada Popular que sortirà a les 11 del matí del Parc de la Vila i recorrerà la via verda d’Esparreguera. La caminada és oberta a tothom i gratuïta per a les persones federades. Als no federats, se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquesta activitat per un import de 3 euros. Si hi voleu participar, us podeu inscriure el mateix dia de la caminada o fer-ho anticipadament al web del club. Tots els participants rebran una samarreta de franc, a triar entre els diferents models d’edicions anteriors de la Marxa del Montserratí.

Al migdia, com cada any, tindrà lloc la Festa dels Colors (Holi Party) i durant tot el dia hi haurà mostres dansa, inflables i concentració de food trucks. La Festa de la Primavera es clourà a les 10 de la nit amb el concert d’El Javi, grup format pel guitarrista mexicà, el Javi, i percussionista esparreguerí, Jordi Marín, que oferiran el seu “rock flamenco”. El tècnic de Cultura apunta que “portem dos anys ens el que, a causa de la pluja, hem hagut de suspendre activitats, esperem que enguany la climatologia acompanyi i la gent pugui sortir a passejar i a gaudir de la Festa”.

El Parc de la Vila acollirà, com cada any, la celebració de la Festa de la Primavera

Cartell de la Festa de la Primavera