Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 13/07/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dijous, 23 de maig de 2019

La Festa de la Primavera amplia la programació a dos dies

Els dies 31 de maig i 1 de juny el Parc de la Vila acollirà la Fira d’Entitats, mostres de dansa, activitats organitzades per les associacions locals i dos concert nocturns. A més també hi haurà concentració de food trucks i una caminada popular per la via verda d’Esparreguera

Esparreguera celebra els dies 31 de maig i 1 de juny la Festa de la Primavera, que aquesta any allarga la programació amb dos dies de durada. La festa, que se celebrarà al Parc de la Vila, tindrà com a plat fort la Fira d’Entitats, en la que una trentena d’associacions locals mostraran la seva activitat a la ciutadania. A més, enguany s'incorpora com a novetat una caminada popular per l’entorn natural de la vila organitzada pel Club Excursionista Esparreguera.

Per primer any la festa començarà divendres, a partir de les 6 de la tarda, amb mostres de dansa de les diferents escoles de dansa de la vila, inflables i concentració de food trucks, que oferiran diferents propostes de restauració aptes per a tots els públics. I, a les 10 de la nit, tindrà lloc una Swing Jam Session amb els grups esparreguerins Compàs 33 i Moreneta Swing.

La programació seguirà dissabte amb la Fira d’Entitats, en la que participaran una trentena d’associacions locals de diferents àmbits - culturals, esportives, socials i polítiques- que donaran a conèixer a esparreguerins i esparreguerines les seves activitats i organitzaran diferents mostres i exhibicions. El tècnic de Cultura de l’Ajuntament d’Esparreguera, David Aguado, explica que “la festa gira al voltant de la Fira, que vol donar a conèixer a la ciutadania el teixit associatiu local i, per fer l’ambient més festiu, s’organitzen també actuacions de les diferents entitats i altres activitats organitzades per l’Ajuntament" i subratlla que "són dos dies per dinamitzar i gaudir de l'espai del Parc de la Vila”.

Aquest any, com a novetat, el Club Excursionista Esparreguera organitza una Caminada Popular que sortirà a les 11 del matí del Parc de la Vila i recorrerà la via verda d’Esparreguera. La caminada és oberta a tothom i gratuïta per a les persones federades. Als no federats, se’ls tramitarà una assegurança temporal per aquesta activitat per un import de 3 euros. Si hi voleu participar, us podeu inscriure el mateix dia de la caminada o fer-ho anticipadament al web del club. Tots els participants rebran una samarreta de franc, a triar entre els diferents models d’edicions anteriors de la Marxa del Montserratí.

Al migdia, com cada any, tindrà lloc la Festa dels Colors (Holi Party) i durant tot el dia hi haurà mostres dansa, inflables i concentració de food trucks. La Festa de la Primavera es clourà a les 10 de la nit amb el concert d’El Javi, grup format pel guitarrista mexicà, el Javi, i percussionista esparreguerí, Jordi Marín, que oferiran el seu “rock flamenco”. El tècnic de Cultura apunta que “portem dos anys ens el que, a causa de la pluja, hem hagut de suspendre activitats, esperem que enguany la climatologia acompanyi i la gent pugui sortir a passejar i a gaudir de la Festa”.

El Parc de la Vila acollirà, com cada any, la celebració de la Festa de la Primavera

Cartell de la Festa de la Primavera