Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 01/12/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política Divendres, 24 de maig de 2019

Un total de 16.577 esparreguerins i esparreguerines estan cridats diumenge a les urnes

El 26 de maig se celebren eleccions a l’alcaldia d’Esparreguera i també s’escullen els representants al Parlament Europeu. Podreu consultar les dades de participació i els resultats al web municipal i seguir tota la informació en directe per Ràdio Esparreguera

Aquest diumenge 26 de maig se celebren eleccions municipals a l’alcaldia d’Esparreguera i també eleccions al Parlament Europeu. Un total de 16.577 esparreguerins i esparreguerines estan cridats a les urnes per escollir el futur alcalde o alcaldessa de la vila entre les vuit candidatures que concorren a les municipals. En el cas de les europees, el cens és de 16.566 ciutadans. Aquesta lleugera diferència s’explica perquè a les eleccions comunitàries hi poden participar, a més dels ciutadans amb nacionalitat espanyola, els ciutadans estrangers de la Unió Europea que resideixen al municipi i que hagin manifestat la seva voluntat de votar, per tant, els que no l’han sol·licitada no s’inclouen dins el cens electoral.

La jornada de votació se celebrarà diumenge 26 de maig des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre en els 11 col·legis electorals habilitats a la vila: Escola Municipal de Música i Dansa, Can Pasqual, Centre Dual, Escola Bressol Cucuruga, Cal Trempat, Escola Roques Blaves, Zona Esportiva del Barri Font, Associació de Veïns de Can Rial, Associació de Veïns La Plana, Taller Ocupacional Can Comelles i Associació de Veïns de Mas d’en Gall. Els dos col·legis amb més votants són l’escola Bressol Cucuruga, amb un cens de 1906 ciutadans, i l’Escola Municipal de Música i Dansa, amb 1903; i el que en té menys, Cal Trempat, on estan cridades a les urnes 681 persones.

Les dades de participació es faran publiques a les 2 del migdia, a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre i es podran consultar a la pàgina web municipal i també es difondran a través de les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Twitter). A més, Ràdio Esparreguera emetrà un programa especial diumenge a la 1 del migdia per fer un avanç informatiu sobre les dades de participació provisionals. A les 8 del vespre, quan tanquin els col·legis electorals, s’efectuarà primer el recompte de vots de les eleccions europees i, seguidament, els de les municipals. Aquest ordre en el recompte està determinat per requeriment de la Delegació del Govern. Els resultats d’ambdós comicis, tant els totals com els de les diferents meses i col·legis electorals de la vila, es podran consultar a la web de l’Ajuntament. També es podrà seguir tota la informació electoral en directe per Ràdio Esparreguera (89.4 FM), que a partir de les 8 de la tarda començarà un programa especial amb seguiment dels resultats i entrevistes en directe a les candidatures municipals.

El 26 de maig se celebren eleccions municipals i europees