Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 18/07/2019
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació Dijous, 13 de juny de 2019

La Mostra 19 exposa un centenar d'obres de l'alumnat dels Tallers Artístics i Culturals

L’exposició, que es podrà veure fins diumenge a la Sala d’Exposicions Municipal, amplia els horaris i, per primer cop, exhibeix conjuntament treballs realitzats per tot l’alumnat -infants, joves i adults- de les diferents disciplines que ofereix l’Escola d’Arts Plàstiques

La Mostra 19 exposa fins diumenge més d’un centenar de treballs realitzats per l’alumnat dels Tallers Artístics i Culturals d'Esparreguera, a la Sala d’Exposicions Municipal. Aquest any, per primer cop, s’exhibeixen conjuntament durant deu dies obres de tots els estudiants de l’Escola d’Arts Plàstiques i s'amplien els horaris respecte les anteriors edicions perquè tothom pugui visitar-la. L’exposició està oberta al públic durant la setmana, de 5 a 8 de la tarda, i el cap de setmana de 12 a 2 del migdia i de 6 a 9 del vespre.

La directora de l’Escola d’Arts Plàstiques d’Esparreguera, Carme Bel, explica en declaracions a l’emissora municipal que “abans fèiem la mostra en dos caps de setmana: un per a exposar els treballs de dibuix i pintura i dels tallers infantils; i l’altre, per als de restauració, joieria i vitralls. Aquest any però, hem decidit exposar tots els tallers junts i mostrar almenys una peça de cadascun dels 110 alumnes que hi ha a l’escola”.

Actualment, l’Escola d’Arts Plàstiques ofereix un ampli ventall de cursos, tallers i activitats, segmentats per edats. Per a infants, hi ha plàstica i ceràmica i terrissa; per a joves, còmic, expressió artística i ceràmica i terrissa; i per a adults, dibuix i pintura, restauració de mobles, joieria, vitralls i ceràmica i terrissa. El proper curs s’oferirà, com a novetat, un taller de fushing, és a dir, de tractament i modelatge de vidre, que es podrà fer gràcies a l’adquisició d’un nou forn.

El període de matriculació per al curs 2019-2020 s'ha obert aquesta setmana i les sol·licituds per inscriure's a qualsevol dels tallers de l'escola s’ha de tramitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. Per a consultes i informació, fins al 21 de juny també us podeu adreçar a l’Escola d’Arts Plàstiques, situada a la Casas dels Mestres, al carrer de l’Hospital 39, 2a planta, de dilluns a divendres de 6 a 8 de la tarda i els dimecres d’11 a 1 del migdia.

La Mostra 19 es pot veure fins diumenge a la Sala d'Exposicions Municipal