Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 16/04/2021
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dimarts, 2 de juliol de 2019

L’Ajuntament contracta temporalment 17 persones de diferents perfils professionals

Es tracta de personal de recepció, de suport administratiu, persones de peonatge forestal, personal de neteja d’edificis i viària i educadores socials, que treballaran fins al 31 de desembre a través d’una subvenció pel foment de l’ocupació de la Diputació de Barcelona

Un total de 17 persones van començar a treballar ahir a l’Ajuntament d’Esparreguera amb un contracte temporal de sis mesos fruit d’una subvenció del Programa Complementari de Foment de l’Ocupació per a l’any 2019 de la Diputació de Barcelona. Les persones seleccionades es trobaven en situació d’atur i amb dificultats per accedir al món laboral i, fins al 31 de desembre, treballaran en diferents àrees i serveis de l’administració municipal desenvolupant tasques administratives, de neteja i en l’àmbit social.

Concretament hi ha tres persones treballant com a personal de recepció i suport administratiu i un auxiliar administratiu, totes elles assignades a les àrees d’Esports i Serveis Socials. També s’han contractat dues persones per al desenvolupament de treballs forestals, que treballaran en el manteniment, neteja i millora dels espais públics del municipi i de l’entorn, fent tasques de jardineria i desbrossat per reforçar també la campanya de prevenció d’incendis forestals. A més, hi ha tres persones de neteja d’edificis municipals i sis persones que faran funcions de peons especialistes en neteja viària i jardineria, per donar suport i reforçar el departament d’Obres i Serveis en la millora i manteniment de les instal·lacions, edificis, equipaments, via pública i espais públics. I, per últim, hi ha dues educadores socials, una de les quals farà el seguiment i acompanyament de les persones que formen part del Pla d’ocupació, “perquè el seu pas per aquest projecte els sigui útil i puguin compartir necessitats i mancances per a millorar la seva ocupabilitat”, explica la tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera, Yolanda Manresa.

En el procés de selecció d’aquests perfils “s’ha donat més pes a la part social que a l’experiència professional per tal de donar màxima prioritat a les persones que, actualment, es troben en situació més vulnerable, ja sigui perquè porten molt temps a l’atur, no disposen d’ingressos dins de la unitat familiar i/o perquè tenen càrregues familiars”, subratlla Yolanda Manresa. En aquest sentit, també apunta que “aquelles persones que, actualment, presenten dificultats per a accedir al món laboral, a través d’aquest programa, tindran l’oportunitat de desenvolupar-se en un lloc de treball i adquirir noves competències professionals amb l’objectiu que aquesta experiència sigui un suport, un pont, perquè es puguin reinserir laboralment”.

Sis persones treballaran en funcions de peons especialistes en neteja viària i jardineria