Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 16/04/2021
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports, Societat Dimarts, 9 de juliol de 2019

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple bat rècord de nedadors i recaptació a la vila

En aquesta 17a edició hi han participat 85 nedadors i s’han recaptat 2.500 euros que es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple per a la lluita contra aquesta malaltia. A Esparreguera aquesta iniciativa solidària se celebra una setmana abans que a la resta de Catalunya per a no coincidir amb la Festa Major

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, celebrat diumenge a la piscina d’estiu d’Esparreguera, va batre rècord de participació i recaptació en les 17 edicions que porta celebrant-se a la vila. Un total de 85 persones van col·laborar-hi nedant i recorrent 43.850 metres, i es van aconseguir 2.500 euros que es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), promotora d’aquesta iniciativa per a sensibilitzar a la població i recaptar fons per a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura.

Un dels organitzadors d’aquesta activitat solidària al municipi, Jordi Gobern, ha destacat, en declaracions a Ràdio Esparreguera, que cada cop més gent coneix la campanya: “Cada any hi ha persones que venen expressament perquè es fa el Mulla’t, però, a banda d’això, en aquesta edició hi havia molts usuaris habituals de la piscina que n’estaven al cas i hi han col·laborat o bé nedant o bé comprant productes solidaris”. Gobern també afirma que “la Fundació Esclerosi Múltiple ha valorat molt positivament els resultats obtinguts” i subratlla que “la d’Esparreguera porta uns quants anys sent la segona piscina amb millors resultats de tot Catalunya”.

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que a la vila se celebra sempre una setmana abans que a la resta de poblacions de Catalunya per a no coincidir amb la Festa Major, és una activitat solidària organitzada per l’Ajuntament, en col·laboració amb la FEM, que és possible gràcies a la dedicació de vuit voluntaris i voluntàries.

Enguany s'ha celebrat la 17a edició d'aquesta iniciativa solidària a la vila