Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 22/11/2019
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports, Societat Dimarts, 9 de juliol de 2019

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple bat rècord de nedadors i recaptació a la vila

En aquesta 17a edició hi han participat 85 nedadors i s’han recaptat 2.500 euros que es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple per a la lluita contra aquesta malaltia. A Esparreguera aquesta iniciativa solidària se celebra una setmana abans que a la resta de Catalunya per a no coincidir amb la Festa Major

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, celebrat diumenge a la piscina d’estiu d’Esparreguera, va batre rècord de participació i recaptació en les 17 edicions que porta celebrant-se a la vila. Un total de 85 persones van col·laborar-hi nedant i recorrent 43.850 metres, i es van aconseguir 2.500 euros que es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), promotora d’aquesta iniciativa per a sensibilitzar a la població i recaptar fons per a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura.

Un dels organitzadors d’aquesta activitat solidària al municipi, Jordi Gobern, ha destacat, en declaracions a Ràdio Esparreguera, que cada cop més gent coneix la campanya: “Cada any hi ha persones que venen expressament perquè es fa el Mulla’t, però, a banda d’això, en aquesta edició hi havia molts usuaris habituals de la piscina que n’estaven al cas i hi han col·laborat o bé nedant o bé comprant productes solidaris”. Gobern també afirma que “la Fundació Esclerosi Múltiple ha valorat molt positivament els resultats obtinguts” i subratlla que “la d’Esparreguera porta uns quants anys sent la segona piscina amb millors resultats de tot Catalunya”.

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que a la vila se celebra sempre una setmana abans que a la resta de poblacions de Catalunya per a no coincidir amb la Festa Major, és una activitat solidària organitzada per l’Ajuntament, en col·laboració amb la FEM, que és possible gràcies a la dedicació de vuit voluntaris i voluntàries.

Enguany s'ha celebrat la 17a edició d'aquesta iniciativa solidària a la vila