Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 16/04/2021
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Dimecres, 31 de juliol de 2019

La zona blava d'Esparreguera, gratuïta durant tot el mes d’agost

Per quart any consecutiu l’Ajuntament desconnecta els parquímetres de l’1 al 31 d'agost per la reducció de la necessitat d’aparcament de rotació. El servei tornarà a funcionar amb les tarifes i horaris habituals a partir de l’1 de setembre

A partir de demà i fins al 31 d’agost es podrà aparcar de manera gratuïta a totes les zones blaves d’Esparreguera. El servei tornarà a funcionar l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament. La zona blava, que des del juny de l’any passat es pot abonar també amb el telèfon mòbil, recuperarà llavors les tarifes i horaris habituals.

Aquest serà el quart any consecutiu que l’Ajuntament d’Esparreguera desconnecta els parquímetres durant tot el mes, de l’1 al 31 d'agost ambdós inclosos, ja que l’experiència demostra que la necessitat d’aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates.

El municipi disposa de 244 places de zona blava que es concentren principalment a les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon, plaça de Santa Anna, carrers de Sant Joan, Sant Miquel, d’Orenci Valls, Montserrat, del Mestre Tomàs Cabeza, Via del Mil·lenari i Gorgonçana. Els dies de funcionament del servei són de dilluns a dissabte, amb horari de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Resten exclosos de pagament, la tarda de dissabte i el matí i la tarda de diumenge i festius. Aquesta tarifa s’aplica durant tot l’any, exceptuant el mes d’agost, quan aparcar a la zona blava és gratuït.

De l’1 al 31 d'agost aparcar a la zona blava serà gratuït