Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 28/01/2020
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera, Salut Pública Dijous, 22 d'agost de 2019

El CAP d'Esparreguera estrenarà en breu importants millores

Després de més de dos mesos d’obres que han coincidit amb el període d’estiu, el Centre d’Atenció Primària d’Esparreguera compta amb dues noves consultes, un box d’urgències renovat i una ampliada sala d’extraccions

El departament d’Infraestructures de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut ha realitzat aquest estiu unes obres de remodelació del CAP Esparreguera que són les més importants que s’han dut a terme en la darrera dècada al centre, des de la seva ampliació inaugurada al 2009.

Les obres varen començar el 10 de juny, amb un termini previst d’execució de dos mesos, i a hores d’ara s’ultimen els darrers detalls. S’espera que al llarg del mes de setembre es puguin posar en funcionament de manera progressiva els espais remodelats: les dues consultes que s’han guanyat, la sala d’extraccions de sang, que s’amplia i es trasllada a l’ala dreta del centre, i el nou box d’urgències. Les obres han afectat sobretot la planta zero del CAP, amb una redistribució d’espais que ha estat possible gràcies a la reducció de la superfície que ocupaven els despatxos de direcció i administració.

Gemma Puig, directora del Centre d’Atenció Primària, ha explicat en declaracions a Ràdio Esparreguera que “s’han dut a terme dos projectes que han coincidit en el temps. A banda de la remodelació i redistribució dels espais s’ha aprofitat per millorar la climatització a la zona del taulell, el box d’urgències, l’àrea de direcció i la planta -1, on es troben les consultes de ginecologia, la llevadora i altres especialitats”.

La convivència entre les obres i l’atenció continuada als usuaris no ha estat problemàtica, degut al descens d’activitat que registra el centre durant els mesos d’estiu. Tot i així, durant uns dies del mes de juliol es varen produir inconvenients amb la climatització, que ja han quedat resolts.

Vista exterior del CAP Esparreguera