Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 08/12/2021
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dijous, 12 de setembre de 2019

Ràdio Esparreguera estrena temporada consolidant la seva programació

La graella per a la temporada 2019-2020 incorpora diferents novetats i reubica alguns dels seus espais estrella, com la tertúlia. De la nova programació en destaca la diversitat de continguts, pensats per a diferents franges d’edat, i l’important nombre de col·laboradors i col·laboradores, que supera la trentena

Ràdio Esparreguera ha iniciat avui la nova temporada amb una programació consolidada, diferents novetats i més de 30 persones que hi col·laboren regularment. La programació matinal de Ràdio Esparreguera comença a les 8 del matí de dilluns a divendres, amb el magazín informatiu Tot el que passa, que repeteix per tercera temporada, conduït per Edgar Mont-Roig i Imma Muñinos.

Tot seguit, la tertúlia torna a l’horari de les deu del matí, a excepció dels dimecres, que es moderarà d’11 a 12 per tal de comentar el contingut de la Línia Directa, programa degà de Ràdio Esparreguera que cada dimecres entrevista un portaveu dels grups municipals representats al consistori. La Línia Directa continuarà en la franja de 10 a 11 del matí, tots els dimecres, essent el segon de cada mes reservat per l’alcaldia.

Els dilluns es manté la tertúlia esportiva, ara amb Edgar Mont-Roig com a moderador. I els divendres, de 10 a 11 del matí, Per fi Divendres, que avançarà l’actualitat cinematogràfica i els concerts del cap de setmana. Sons a la Carta, el programa musical amb peticions dels oients, repeteix, amb Aitor Cano al capdavant, però s’endarrereix una hora: serà dilluns, dimarts, dijous i divendres d’11 a 12.

Trini Arquimbau conduirà, de dilluns a divendres, el magazín Entre Altres Coses, de 12 a dos quarts de dues del migdia, moment en què comença l'Informatiu, editat i presentat per Imma Muñinos i Edgar Mont-Roig. I els divendres, el programa A 5 Bandes, realitzat per Ràdio Esparreguera, Olesa Ràdio, Ràdio Sant Esteve, Ràdio Abrera i Ràdio Martorell, es continuarà emetent de la una del migdia a dos quarts de dues.


La programació de tarda i cap de setmana
A la graella de tarda, el programa musical de peticions Cafè amb Gotes continua a les cinc. El Ventall Esportiu, amb tota la informació esportiva, s’emetrà els dilluns de dos quarts de vuit a les nou, incorporant més col·laboradors; i els divendres de dos quarts de nou a les nou del vespre, avançant els partits del cap de setmana.

Apareixen novetats com el programa Rodamons d’Esparreguera, conduït per Laura Mas i Miquel Altadill, que entrevistarà vilatans que viuen a d’altres països o viatgers de motxilla a l’esquena (dimecres de dos quarts de vuit a dos quarts de nou); i El Drapaire de Jacint Forns, que torna a la tarda dels dimarts després d’una pausa de dos anys.

Clàssics com el Birdland de Francesc Castellví, el Remember Mix de Damià Ors, Nostra Dansa de Manel Gordón, ¿Cómo lo ves? de Josep Maria Regañó, La Máquina del Temps de Jose Morón, Cap dissabte sense sol de Carles Reynés, Negra nit de Xavi Puig, Les millors Sarsueles de Jordi Pont o Disco Fever de David Casino continuen a la graella, com també els programes dels dos instituts públics de secundària, La Finestra del Castell i esCairats.

L’Església Evangèlica continua amb L’aventura de Viure, cada dimarts a la tarda, tot just abans del programa infantil La Moixiganga. Els divendres és dia de música, amb ActualiCAT, La Paparra i The Routine Radio. I cada dissabte, d’11 a 12, reemetrem Dins d’un Mirall, amb Joana Llordella.

Com sempre que hi hagi ple municipal, Ràdio Esparreguera en farà la retransmissió en directe. I els diumenges al matí, podreu escoltar La Selecció dels millors moments radiofònics dels darrers set dies.


Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Ràdio Esparreguera està ubicada al carrer Ferran Puig 36-40. Es pot escoltar des del 89.4 FM i www.radioesparreguera.cat