Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 11/07/2020
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dimarts, 5 de novembre de 2019

Comença el segon tram d’obres al carrer de Ferran Puig

Amb el pavimentat del tram comprès entre el carrer de Balmes i el passatge del Beco, aquesta setmana acaba la primera fase de reurbanització, que segueix a partir d’ara des del passatge del Beco fins al carrer d'Orenci Valls

Aquesta setmana ha començat el segon tram de les obres de reurbanització del carrer de Ferran Puig, una actuació iniciada el passat mes de juny amb final inicialment previst per a finals d’aquest mes de desembre. Les actuacions, que inclouen l’arranjament de la via entre els carrers de Balmes i de la Vinya, finalitzen aquesta setmana al primer tram d’obres amb l’asfaltat de la secció compresa entre el carrer de Balmes i el passatge del Beco.

Una vegada asfaltat el tram de Ferran Puig entre el carrer de Balmes i el passatge del Beco, s’invertirà temporalment el sentit habitual de circulació en aquest carrer, de manera que els vehicles del veïnat resident en aquest tram podran entrar-hi des del passatge del Beco, circular pel tram pavimentat del carrer de Ferran Puig per accedir al seu garatge i sortir pel carrer de Balmes, en direcció a l'avinguda de Francesc Macià, al revés del que es feia habitualment. La circulació en aquest carrer estarà restringida als veïns i veïnes del carrer.

L'actuació projectada convertirà el carrer de Ferran Puig en un vial de plataforma única amb prioritat pels vianants, tal com es va fer al carrer de Sant Miquel. Es mantindrà un carril de circulació central asfaltat i s’habilitaran zones d’estacionament al costat parell. Es construiran voreres adoquinades amb una amplada mínima de 90 cm i se suprimiran les barreres arquitectòniques. Les obres també preveuen la renovació del clavegueram, les conduccions d’aigua potable i gas i el soterrament dels creuaments de la xarxa aèria d’electricitat i telefonia.

Mentre durin els treballs d’arranjament el carrer de Ferran Puig continuarà tallat a la circulació de vehicles i, per tal de facilitar la mobilitat de la zona, es mantindrà invertit el sentit de circulació del carrer de Taquígraf Garriga per donar sortida al trànsit de vehicles del carrer dels Arbres cap a l’avinguda de Francesc Macià. Les obres, que inicien ara la segona fase de construcció, no començaran la tercera i darrera fase entre el carrer d'Orenci Valls i de la Vinya, fins acabar els treballs entre el passatge del Beco i el carrer d’Orenci Valls.

Aquesta setmana clouen els treballs al primer tram del carrer ferran Puig