Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 23/09/2020
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dimarts, 26 de novembre de 2019

L’Ajuntament convoca 10 noves places dels Plans d’Ocupació del SOC

Fins dimarts 2 de desembre és obert el termini per inscriure’s. Les places que es convoquen són quatre operaris de neteja i jardineria, un perfil administratiu, dos auxiliars forestals, dos agents cívics i un netejador d’edificis

L’Ajuntament d’Esparreguera convoca quatre places d’operaris de neteja i jardineria, un perfil administratiu, dos auxiliars forestals, dos agents cívics i un netejador d’edificis en una nova edició dels Plans d’Ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els contractes seran de sis mesos, a excepció de tres d’aquestes places, que seran d’un any. Tots els treballadors s’han d’incorporar al seu lloc de treball abans del 31 de desembre de 2019, per això les sol·licituds per optar a qualsevol de les places obertes s’han de presentar abans del proper 2 de desembre.

La nova convocatòria de plans d’ocupació del SOC va dirigida a persones en situació de desocupació, que no percebin cap tipus de prestació, subsidi o ajut. Prioritàriament, els beneficiaris han de tenir més de 45 anys i, si en tenen més de 52, se’ls atorguen més puntuacions. Hi ha dues excepcions a aquestes condicions: persones que estiguin percebent la Renda Garantida de Ciutadania o que l’hagin sol·licitada en els darrers sis mesos encara que no la tinguin concedida, que eren candidats que abans quedaven automàticament exclosos; i també les dones en situació de violència de gènere.

Yolanda Manresa, tècnica de la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera, ha dit en declaracions a Ràdio Esparreguera que “el pla va dirigit a les persones de més vulnerabilitat, que tindrien dificultats per ser contractades en altres tipus d’empreses”. La selecció de les persones candidates es fa en base a una sèrie de barems que permet assignar una puntuació a cada persona sol·licitant. L’Ajuntament d’Esparreguera també efectua entrevistes als candidats i envia les seves valoracions al Servei d’Ocupació de Catalunya, que és, en darrera instància, qui pren les decisions.

Tota la documentació s’ha de presentar abans del proper 2 de desembre per registre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, encara que les persones interessades poden visitar prèviament Cal Trempat per rebre assessorament i obtenir més informació.


Més informació:
En aquest enllaç podeu obtenir més informació

Les persones contractades començaran a prestar serveis abans del 31 de desembre