Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 02/03/2021
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dijous, 30 de gener de 2020

Comença la tercera fase de les obres al carrer de Ferran Puig

El proper dimarts començaran les obres a la cruïlla entre Ferran Puig i Orenci Valls, on els treballs poden concentrar-se durant els proers 15 dies. A partir de demà i fins dilluns, l’accés al carrer de Ferran Puig es farà puntualment des del carrer Balmes mentre es fa l’asfaltat en el segon tram de les obres, comprés entre el carrer del Beco i Orenci Valls

Dimarts 4 de març començarà la tercera fase de les obres al carrer de Ferran Puig, que es concentrarn entre els carrers d’Orenci valls i el carrer de la Vinya. Les actuacions començaran a la cruïlla amb Orenci Valls i, a mesura que avanci l’obra, quedaran inhabilitades les entrades als aparcaments particulars del veïnat del carrer de Ferran Puig, les quals no es podran utilitzar fins que acabi l’obra. El temps previst per a la conclusió de la tercera fase de les obres “és fa difícil de determinar per l’existència de pedra en el subsòl, que pot afegir dificultat a l’execució de l’obra, i impedeix predir la durada exacta de les intervencions”, segons han assegurat tècnics municipals.

Com a conseqüència de l’inici de la tercera fase de les obres, la cruïlla entre Ferran Puig i Orenci Valls restarà tancada 15 dies, per la dificultat prevista en les actuacions. En aquest sentit, des de la regidoria d’Urbanisme asseguren que “donada de l’existència de roca sota l’asfalt i tractant-se d’un nexe important on hi concorren col·lectors i canalitzacions de serveis de gas, aigua, llum i telefonia, és prudent esperar un temps d’intervenció en aquesta cruïlla d’un parell de setmanes”. Els treballs de la tercera fase de les obres començaran en aquest punt i avançaran de forma ascendent fins al carrer de la Vinya.

Pel que fa a la segona fase de les obres, compresa entre el passatge del Beco i el carrer d’Orenci Valls, aquesta arribarà al seu punt culminant en els propers dies. Demà divendres començaran els treballs de preparació de l’asfaltat i aquest començarà a fer-se efectiu a partir de dilluns 3 de febrer, segons ha assegurat l’empresa Voracys, encarregada de l’obra. Com a conseqüència, des de demà divendres fins el mateix dilluns a la tarda l’accés al carrer de Ferran Puig es farà puntualment des de carrer Balmes. L’obertura del carrer de Ferran Puig entre el passatge del Beco i el carrer d’Orenci Valls és previst per al dimecres 5 de febrer, quan haurà finalitzat l’asfaltat i es donaran per acabades les actuacions en aquest tram.

L'actuació projectada convertirà el carrer de Ferran Puig en un vial de plataforma única amb prioritat pels vianants, tal com es va fer al carrer de Sant Miquel. Es mantindrà un carril de circulació central asfaltat i s’habilitaran zones d’estacionament al costat parell. Es construiran voreres adoquinades amb una amplada mínima de 90 cm i se suprimiran les barreres arquitectòniques. Les obres també preveuen la renovació del clavegueram, les conduccions d’aigua potable i gas i el soterrament dels creuaments de la xarxa aèria d’electricitat i telefonia.

Mentre durin els treballs d’arranjament el carrer de Ferran Puig aquest continuarà tallat a la circulació de vehicles i, per tal de facilitar la mobilitat de la zona, es mantindrà invertit el sentit de circulació del carrer de Taquígraf Garriga per donar sortida al trànsit de vehicles del carrer dels Arbres cap a l’avinguda de Francesc Macià.

Comença la tercera fase de les obres al carrer de Ferran Puig