Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 25/02/2021
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Salut Pública Dijous, 12 de març de 2020

L’Ajuntament tanca diferents serveis municipals en prevenció del coronavirus

A partir de demà, queden tancats el TOCC, el Centre Obert LaFulla, el Centre de Dia de Can Comelles, la Biblioteca Municipal, l’Escola de Música i Dansa, les escoles bressol i totes les instal·lacions esportives municipals. També tancaran l'atenció al públic la majoria de serveis municipals, tot i que es mantindrà l'atenció telefònica

L’Ajuntament d’Esparreguera ha determinat el tancament de diferents serveis municipals com a mesura de contenció davant l’epidèmia de coronavirus. A partir de demà restaran tancats el Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC), El Centre Obert La Fulla, El Centre de Dia de la Residència de Can Comelles, l’Escola Municipal de Música i Dansa, la Biblioteca Municipal, les escoles bressol i totes les instal·lacions esportives municipals. La mesura s’ha determinat aquest migdia després que el Govern de la generalitat hagi elevat a fase d’emergència 1 el Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc. Les mesures, que prendran vigènciaa partir d'un ban d’alcaldia, tindran una vigència inicial de 15 dies.

Els nous tancaments s’afegeixen al tancament del Centre Dual i la Casa dels mestres d’Esparreguera anunciats ahir. Segons el mateix ban d’alcaldia, a partir de demà també restaran tancats de cara al públic els serveis d'atenció de Promoció Econòmica, Educació, Cultura, Esports i Serveis Socials de l'Ajuntament, tot i que es mantindrà l'atenció telefònica. D’altra banda, la Policia Municipal i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (#OAC) mantindran els seus serveis amb normalitat tot i extremant les mesures higièniques. Com a mesura de contenció en la propagació del virus es recomana a la ciutadania que en els propers dies contacti amb l'Ajuntament telemàticament o via telefònica.

El govern municipal ha impulsat aquest paquet de mesures després que la Generalitat hagi elevat a fase d’emergència 1 el Procicat per emergències associades a malalties transmissibles d’alt risc i decretat el tancament de centres educatius i casals cívics i de gent gran a Catalunya. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament d’Esparreguera ha determinat que els empleats municipals podran flexibilitzar la seva jornada laboral per tal de conciliar la vida familiar durant el període en que es mantingui aquesta situació. De cara als propers dies el consistori estudiarà diferents fórmules de teletreball que complementin la flexibilitat horària determinada per als empleats públics municipals.

A banda de les mesures adoptades aquest migdia, l’Ajuntament va decretar ahir la cancel·lació del mercat dels dijous, que deixarà d’establir-se també durant les properes dues setmanes. Altres afectacions motivades per a evitar la propagació del coronavirus poden consultar-se al web de l’Ajuntament, on en els propers dies s’aniran afegint les novetats i fent actualitzacions en base a possibles noves mesures i afectacions. Entretant, l’Ajuntament insisteix en extremar les recomanacions d’higiene del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament tanca diferents serveis municipals com a mesura de contenció del coronavirus