Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 25/02/2021
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Alcaldia, Mobilitat, Salut Pública Dissabte, 14 de març de 2020

Esparreguera declara l’emergència per a la contractació de serveis i subministraments

El consistori ha pres la mesura per afavorir l’adquisició de béns, i si s’escau la realització d’obres, amb la finalitat de reduir els efectes i contagis de l’epidèmia de coronavirus. El mateix decret estableix la gratuïtat per l’estacionament a la zona blava del municipi per a evitar la mobilitat de la ciutadania mentre durin les mesures d’excepcionalitat

L’Ajuntament d’Esparreguera ha declarat la situació d’emergència per a la contractació de serveis i subministraments, i si s’escau d’obres, amb l’objectiu de pal·liar els efectes i contagis de l’epidèmia del coronavirus. La mesura, aprovada per decret d’Alcaldia aquesta mateixa tarda, ha estat adoptada per facilitar l’adquisició de béns i serveis que permetin donar una ràpida resposta per a la prevenció, tractament o eliminació dels efectes epidemiològics del virus SARS-CoV-2. El mateix decret estableix la gratuïtat per l’estacionament a la zona blava del municipi per a evitar la mobilitat de la ciutadania mentre durin les mesures d’excepcionalitat.

L’emergència per a la contractació serà d’aplicació en diferents àmbits i serveis municipals i tindrà efectes immediats i fins que es mantingui la situació d’excepcionalitat provocada per l’epidèmia de coronavirus. D’una banda, es contempla per a l’adquisició de material farmacèutic o mèdic per a la detecció, prevenció o cura de contagis tals com detectors, medicaments, mascaretes, guants, sabó higiènic i dispensadors. També s’inclou qualsevol altre element complementari dels equips de prevenció individual, i serveis per a la seva instal·lació, transport, i si s’escau, formació.

D’altra banda, la contractació d’emergència també es preveu per a subministraments de detergents o d’altres productes que siguin necessaris per realitzar tasques de neteja o esterilització en equipaments municipals que permetin prevenir o eliminar l’existència del virus. Així mateix, es contempla la contractació de serveis, obres o subministraments de tot tipus, elements de telefonia, xarxes telemàtiques, i assistència domiciliària, confinaments i desplaçaments per atendre necessitats d’usuaris i usuàries de serveis socials, als efectes de preveure contagis o pal·liar els efectes del virus.

També es contempla l’adquisició d’ordinadors portàtils i telèfons mòbils, l’adquisició de llicències, software, línies telefòniques i qualsevol altre dispositiu que tingui com a finalitat dotar de les eines i canals informàtics de gestió municipal i atenció a la ciutadania. Finalment, també s’inclou la possibilitat de redactar projectes, construir o adquirir mòduls prefabricats o qualsevol tipus d’obres, serveis i subministraments, per atendre el confinament o per tenir cura de persones, en el cas que els serveis de salut de la Generalitat de Catalunya no siguin suficients.

El decret d’emergència per a la contractació dels serveis i subministraments contempla la ràpida tramitació a l’hora d’adquirir béns i serveis o dur a terme obres en prevenció, contenció i tractament del coronavirus, sense haver de realitzar la tramitació administrativa habitual, per tal d’agilitzar al màxim les accions higièniques i de suport escaients. La mateixa mesura, estableix la gratuïtat per l’estacionament a la zona blava del municipi per a evitar la mobilitat de la ciutadania mentre durin les mesures d’excepcionalitat.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

L’Ajuntament declara l’emergència per a la contractació de serveis i subministraments