Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 16/07/2020
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Promoció Econòmica, Treball i Formació Dimarts, 9 de juny de 2020

L’Ajuntament obre una borsa de treball dels Plans d'Ocupació de la Diputació

Les categories que s’inclouen són les de netejadors viaris, netejadors d’edificis i forestals. Per formar part de la borsa cal ser major de 16 anys i està a l’atur. Les persones interessades poden demanar assessorament amb cita prèvia a Cal Trempat i les sol·licituds es poden presentar fins al 19 de juny

L’Ajuntament d’Esparreguera obre una borsa de treball d’operaris de neteja viària, netejadors d’edificis públics i operaris especialistes forestals per a realitzar contractacions en el marc de les subvencions per al programa complementari de la Diputació de Barcelona per l’any 2020 i cobrir diferents lloc de treball inclosos en aquestes categories. El número a contractar serà variable però en principi s’ha previst aproximadament una plaça de netejador d’edificis, cinc operaris de neteja viària i dos forestals. El termini per a presentar les sol·licituds comença demà i acabarà el dia 19 de juny. Les instàncies es poden presentar telemàticament o demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

Poden presentar-se a aquesta convocatòria totes aquelles persones majors de 16 anys, que estiguin inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i no cotitzin en cap règim de la Seguretat Social i tinguin la nacionalitat espanyola o la dels altres membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors. Per presentar-s’hi no es requereix cap tipus de formació específica.

Les persones interessades poden demanar assessorament amb cita prèvia a Cal Trempat, que està obert dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13h. Per demanar cita cal trucar al telèfon 93 770 85 98. La instància per formar part de la borsa de treball es pot presentar de manera telemàtica o presencialment a l’OAC, on també cal demanar cita prèvia, trucant al telèfon 937771000 o 937771801 o enviant un correu electrònic a oac@esparreguera.cat. Podeu trobar els requisits de la convocatòria, la instància i el full d'inscripció al web municipal.

La borsa de treball és d’operaris de neteja viària, netejadors d’edificis públics i operaris especialistes forestals