Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/01/2021
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Comerç Dimarts, 7 de juliol de 2020

Aquesta setmana comença el lliurament de material EPI a 224 comerços de la vila

A partir de dijous, l’Ajuntament d’Esparreguera repartirà els lots d’equips de protecció individual (EPI) i material higiènic i sanitari a tots aquells establiments comercials i autònoms del municipi que l’han sol·licitat. La distribució es farà a l’edifici de Cal Trempat amb cita prèvia

L’Ajuntament d’Esparreguera començarà a repartir, a partir d’aquest dijous, els lots d’equips de protecció individual (EPI) i material higiènic i sanitari als 224 comerços de la vila que n’han sol·licitat. Es tracta d’una mesura inclosa en el pla de xoc del govern municipal per fer front a la crisi econòmica i social derivada de la pandèmia del coronavirus i pretén ajudar al manteniment i tornada a la normalitat del comerç i els autònoms del municipi. La compra d’aquest material ha tingut un cost de 30.000 euros i hi ha dos lots amb quantitats de material diferents en funció del nombre de treballadors. A partir d’avui el personal municipal ha començat a posar-se en contacte amb tots els beneficiaris per donar-los cita prèvia i informar-los sobre el procediment de recollida del material, que s’ha de realitzar a Cal Trempat, seu de l’àrea de Promoció Econòmica.

En funció del número de treballadors hi ha dos lots que consten del següent material: en el cas d’un sol empleat s’entregarà 1 caixa de 200 guants, 1 litre de gel hidroalcohòlic, 1 litre de loció hidroalcohòlica, 20 mascaretes de tipus quirúrgic i 5 litres de líquid desinfectant; si hi ha dos o més treballadors, es rebrà 1 caixa de 200 guants, 2 litres de gel hidroalcohòlic, 1 litre de loció hidroalcohòlica, 40 mascaretes de tipus quirúrgic o equivalent i 5 litres de líquid desinfectant. Dels 224 comerços, autònoms i establiments de serveis que han sol·licitat EPIS, 151 tenen dos o més treballadors i 73 són unipersonals. Els quatre sectors que més sol·licituds ha presentat són: en primer lloc, el de serveis a les persones (empreses d’assegurances, immobiliàries, empreses d’atenció personal, acadèmies...) amb 103 sol·licituds; en segon lloc, el comerç al detall amb 64; en tercer, la hostaleria i restauració amb 29 establiments sol·licitants; i en quart lloc, la construcció amb 10 peticions.

Els lots de productes s’hauran de passar a recollir per Cal Trempat de 8 a 2/4 de 10 del matí o d’1 a 2/4 de 3 del migdia, sempre amb la cita prèviament acordada amb el consistori. S’ha intentat que les franges horàries no coincideixin amb l’horari d’obertura comercial per facilitar la recollida del material, tot i que en aquells casos en que sigui impossible fer la recollida en l’horari establert, s’acordarà una hora diferent per realitzar-la. En el moment del lliurament del material, la persona sol·licitant haurà de signar una declaració responsable conforme ha rebut el lot i compleix amb els requisits que determinava la convocatòria. En el cas que es necessiti informació addicional, es pot trucar a Cal Trempat, al telèfon 93 770 85 98. L’import que l’Ajuntament ha destinat a aquesta actuació ha estat de 30.000 euros amb càrrec a l’aplicació pressupostària de despeses de l'emergència de la Covid-19 dins l'àmbit de Salut Pública del pressupost de l’exercici 2020.

Hi ha dos lots diferents en funció del nombre de treballadors