Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 21/09/2020
Traducció automàtica

Can Comelles 097

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dimarts, 25 d'agost de 2020

L’Ajuntament convoca 4 noves places dels Plans d’Ocupació del SOC

Les places demandades són 3 d'auxiliar de gestió i una de netejador/a d’edificis, que es contractaran durant un període de 9 mesos. El termini per inscriure’s és obert fins al divendres 4 de setembre. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament o bé a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) amb cita prèvia

L’Ajuntament d’Esparreguera convoca 3 places d’auxiliar de gestió i una de netejador/a d’edificis en una nova edició dels Plans d’Ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els contractes seran de 9 mesos i estan dirigits a oferir suport en la contractació de persones que hagin quedat a l’atur com a conseqüència de la pandèmia de Covid-19 i a oferir oportunitats professionals a perfils en risc de caure en situació d’atur de llarga durada. Les sol·licituds per optar a qualsevol de les places obertes s’han de presentar abans del proper 4 setembre telemàticament o bé a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, amb cita prèvia. Fins aquesta data, les persones interessades poden rebre assessorament al Servei Local d’Ocupació, a Cal Trempat. Al mes de setembre és prevista la convocatòria d'un nou pla d'ocupació, aquest amb fons propis municipals, per a la contractació de personal vinculat a l'Unitat d'Atenció Transversal (UAT).

La nova convocatòria de plans d’ocupació del SOC està adreçada a persones més grans de 16 anys inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya i que no cotitzin en cap règim de la Seguretat Social. Pel que fa a les dos places d’auxiliar de gestió de la línia de contractació vinculada als efectes de la Covid-19, l’únic requisit específic és haver-se quedat a l’atur a partir del 16 de març de 2020, i quant a la línia d’ocupació dirigida a combatre l’atur de llarga durada, les condicions específiques són constar com a demandant de feina durant com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de l’oferta. En aquest cas, s’ofereix una plaça d’auxiliar de gestió i una de netejador/a d’edificis municipals.

Per presentar-s’hi a les places d’auxiliar de gestió és necessari acreditar un nivell educatiu equivalent a l’Educació Secundària Obligatòria o el Graduat Escolar, o bé disposar d’experiència professional de tres anys o més en funcions administratives. Tant per a les tres places d’auxiliar de gestió com per a la plaça de netejador/a d’edificis és requisit no estar inscrit en el registre de delinqüents sexuals. Les persones interessades poden demanar assessorament amb cita prèvia a Cal Trempat, trucant al telèfon 93 770 85 98. La instància per formar part de la borsa de treball es pot presentar de manera telemàtica o bé presencialment a l’OAC, demanant cita prèvia al telèfon 937771801 o enviant un correu electrònic a oac@esparreguera.cat. El termini d’inscripció acaba el dia 4 de setembre.

D’altra banda, el proper mes de setembre és previst que es posi en marxa una nova convocatòria de plans d’ocupació, en aquest cas subvencionats amb fons propis de l’Ajuntament, per a la creació de diferents borses de treball que possibilitin la contractació de diferents perfils professionals vinculats a la Unitat d’Atenció Transversal (UAT) que l’Ajuntament vol posar en marxa per a fer front als efectes socials ie econòmics de la pandèmia de Covid-19. Els perfils que es demanaran en aquesta nova convocatòria són els de Treballadors/es socials, Educadors/es socials, Tècnic/a en inserció laboral, Tècnic/a en salut pública, Tècnic/a auxiliar en informàtica i Auxiliar de gestió.

Més informació:En aquest enllaç podeu consultar les bases de la convocatòria

Fins al 4 de setembre és obert el termini per inscriure's en una nova convocatòria de Plans d'Ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)