Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 01/12/2020
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut, Treball i Formació Dimarts, 3 de novembre de 2020

L’Ajuntament obre demà una borsa de treball del programa “Joves en Pràctiques”

El consistori contractarà, durant sis mesos, 5 persones d’entre 16 i 29 anys inscrites en el Programa de Garantia Juvenil amb perfils d’integrador social, mestre i tècnic auxiliar en Educació Infantil. Les candidatures podran presentar-se a partir de demà i fins al 6 de novembre

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera cerca persones candidates per a la cinquena edició del programa “Joves en Pràctiques”, una iniciativa subvencionada pel Sistema de Garantia Juvenil per fomentar l’accés al món laboral de joves d’entre 16 i 29 anys. En aquesta edició, el consistori constituirà una borsa de treball per a la contractació de 5 joves amb perfils de tècnic o tècnica auxiliar en Educació Infantil, mestre en Educació Infantil i integrador o integradora social, que podran treballar durant 6 mesos a jornada completa a diferents serveis municipals. Les bases de la convocatòria s'han publicat avui al web municipal i demà s’obrirà el termini per a que les persones interessades puguin fer arribar la seva candidatura. En tractar-se d’un procediment d’urgència, el termini per a presentar sol·licituds finalitzarà aquest divendres 6 de novembre.

Els requisits generals per a poder presentar-hi candidatura són trobar-se en situació d’atur i estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), estar inscrit com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tenir més de 16 i menys de 29 anys, estar en possessió del certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals, no haver participat en les dues darreres edicions del programa “Joves en Pràctiques” i complir els requisits per a poder ser contractats en la modalitat de contracte de treball en pràctiques. A més, caldrà estar en possessió del Certificat de coneixements de llengua catalana del nivell C1 i acreditar la possessió de la titulació requerida segons l’especialitat: per al perfil de tècnic/a auxiliar en Educació Infantil, es demana el Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil, o equivalent; per als mestres en Educació Infantil, la titulació de grau universitari en mestre d’Educació Infantil, o equivalent; i per als integradors socials, estar en possessió del Cicle Formatiu de Grau Superior en Integració Social, o equivalent.

La tècnica de Treball de l’Ajuntament d’Esparreguera, Yolanda Manresa, ha explicat que “aquest programa vol incentivar la contractació de persones joves, perquè durant sis mesos i en la modalitat de pràctiques, puguin adquirir aptituds i desenvolupar-se professionalment treballant en diferents serveis municipals”. En aquesta edició, el consistori té previst contractar dos tècnics auxiliars en Educació Infantil (TEI) i dos mestres en Educació Infantil que prestarien els seus serveis a les dues escoles bressols municipals; així com un integrador social que treballaria al Centre Obert La Fulla i al Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC). Les cinc persones començarien a treballar a mitjans de desembre a jornada completa. A més, durant el període que prestin els seus serveis estaran sota la supervisió d’un tutor o tutora que farà un seguiment i avaluació de la seva progressió i desenvolupament en el lloc de treball.

Les bases de la convocatòria, els criteris per a la contractació dels candidats i candidates així com la documentació que cal presentar i els terminis per a fer-ho ja es poden consultar, des d'avui, al web de l’Ajuntament. Les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud, mitjançant model d’instància, en el termini de 3 dies hàbils a partir de l’endemà de la data de publicació de la convocatòria, és a dir, del 4 al 6 de novembre. Donada la situació actual de crisi sanitària es prioritzarà la presentació d’instàncies per via telemàtica i pels mitjans no presencials previstos a la llei, quan no sigui possible les podran presentar de manera presencial sol·licitant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

El programa vol fomentar l’accés al món laboral de joves d’entre 16 i 29 anys