Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 19/10/2021
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Societat Dijous, 10 de desembre de 2020

El calendari 2021 de l’Ajuntament d'Esparreguera ja està disponible als comerços

L’almanac vol ser un reconeixement a diferents col·lectius implicats directament en la resposta a la crisi sanitària de la Covid-19 a la vila. Se n’ha fet un tiratge de 8.500 exemplars que es distribuiran gratuïtament a la ciutadania a través dels comerços del nucli urbà

Aquesta setmana s’ha començat a repartir el calendari de l’Ajuntament d’Esparreguera de l’any 2021, que està dedicat a diferents col·lectius locals i comarcals implicats directament en la resposta a la crisi sanitària de la Covid-19 al municipi. Els 8.500 exemplars d’aquesta edició es repartiran a la població, de manera gratuïta, des dels comerços de la vila, i no des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), per tal d’afavorir el teixit comercial municipal en un any especialment difícil, ja que ha estat un dels sectors més afectats per la crisi econòmica provocada pel coronavirus. El repartiment del calendari coincideix també amb el plat fort de la campanya de comerç de proximitat “Nadal a Esparreguera, celebrem-lo a casa nostra!”, que tindrà lloc aquest cap de setmana amb la celebració de la Fira de Santa Llúcia a l’antic Mercat Municipal.

L’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha explicat que “el calendari és una bona ocasió́ per a posar en valor aspectes rellevants vinculats al nostre municipi i aquest any, que ha estat i segueix estant fortament marcat per la Covid-19, hem volgut fer un reconeixement a la tasca realitzada per diferents col·lectius que han estat a primera línia fent front a la pandèmia, tot i que som conscients que en són molts més els que han treballat en l’emergència social i sanitària, tant de l’àmbit públic, com del privat i de la societat civil”. Els protagonistes de les 13 imatges que formen el calendari són el personal de la residència municipal Can Comelles i de Serveis Socials de l’Ajuntament; els professionals del CAP d’Esparreguera, l’Hospital comarcal Sant Joan de Déu de Martorell i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM); la Policia Local d’Esparreguera, la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, el personal de neteja d’edificis municipals, els voluntaris i voluntàries de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord i de la xarxa local de cosidores de mascaretes, els mestres i professorat, els farmacèutics i farmacèutiques i les botigues i comerços d’alimentació.

Aquest any, com a novetat, el repartiment dels calendaris no es farà des de les dependències municipals, si no que els exemplars ja es poden trobar a diferents comerços minoristes de tot el nucli urbà així com del carrer de Barcelona i les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon, per tal de dinamitzar el teixit comercial i incentivar el consum local per generar visites als establiments durant aquests dies en els que es duu a terme la campanya “Nadal a Esparreguera, celebrem-lo a casa nostra!”. Per aquesta raó, i també com a mesura per a evitar afluència de persones als equipaments municipals, el calendari no es lliurarà a la població des de l’Ajuntament, més enllà de fer-ho a les persones que vinguin a realitzar algun tràmit a l’OAC.

El calendari està dedicat a diferents col·lectius implicats directament en la resposta a la crisi sanitària de la Covid-19