Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Divendres, 17 de setembre de 2021

Finalitzen les obres d’arranjament del local de l’Associació de Veïns de La Plana

Les obres han servit per impermeabilitzar la coberta, reparar els desperfectes produïts per les filtracions d’aigua a l’interior de l’edifici i repintar les dues plantes del local. Els treballs han tingut un pressupost de 9.546 euros i una durada d’un mes

Les obres d’arranjament del local de l’Associació de Veïns del barri de La Plana ja han finalitzat. Les actuacions es van iniciar a finals de juliol i les ha portat a terme l’empresa B28 Construccions SL, a la que es van adjudicar les obres per import de 9.546 euros. Els treballs, que van durar quatre setmanes, han consistit en la impermeabilització de la coberta, la reparació dels revestiments interiors de la planta principal, el sanejament la planta baixa del local i l’adequació de la lluminària de la planta baixa i les sales de la planta principal. A banda d’aquesta actuació, actualment el consistori també està realitzant obres d’arranjament de l’espai El Brullot, el casal social i seu de l’Associació de Veïns del barri de Mas d’en Gall.

La memòria valorada del projecte d’arranjament del local de l’Associació de Veïns de La Plana, ubicada al carrer Joan XXIII, ha estat redactada pels Serveis Tècnics Municipals i els treballs han consistit en la impermeabilització de la coberta i la reparació dels revestiments interiors de la planta principal. En aquest sentit, s’ha repicat i sanejat el guix afectat per les filtracions, també les esquerdes en les parets i sostres, s’han netejat les zones afectades per fongs i s’han pintat els sostres afectats per les filtracions, tant a l’entrada com en una de les sales, amb pintura acrílica antihumitats. Així mateix també s’han pintat la resta de sostres i les parets amb pintura plàstica.

També s’ha sanejat la planta baixa del local, regularitzant la zona afectada i pintant el sostre i les parets amb pintura plàstica. I, per últim, s’han adequat les instal·lacions amb la retirada dels tubs fluorescents i el subministrament de nous tubs led al local de la planta baixa i a les sales de la planta principal. Finalment s’ha sanejat el tub de desguàs del safareig, arranjat la paret i pintat la zona afectada i s’ha substituït l’inodor existent per un amb motxilla incorporada.

Paral·lelament, l’Ajuntament va iniciar a finals d’agost les obres d’arranjament de la seu de l’Associació de Veïns del barri de Mas d’en Gall. Els treballs, que tenen una durada estimada de quatre setmanes, consisteixen en l’arranjament de les filtracions per capil·laritat a l’interior i l’exterior del local, l’adequació de les ventilacions i la reparació de filtracions exteriors no provinents de la façana. Les actuacions també les porta a terme l’empresa B28 Construccions SL i, en aquest cas, l’import d’adjudicació és de 20.908 euros.

El local de l’associació de veïns de La Plana, ubicat al carrer Joan XXIII