Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Joventut, Treball i Formació Dijous, 30 de setembre de 2021

L’Ajuntament incorpora cinc persones en el marc del programa “Joves en Pràctiques”

Avui han començat a treballar quatre joves, dos amb perfil d’administratiu i dos més de tècnic de Serveis a les Persones i, properament, s’incorporarà un tècnic més a la Regidoria d’Igualtat i Diversitat. Totes les contractacions són a jornada completa i tenen caràcter temporal fins a finals de març de 2022

L’Ajuntament d’Esparreguera ha contractat cinc persones a través del programa “Joves en Pràctiques”, una iniciativa subvencionada pel Sistema de Garantia Juvenil i el Fons Social Europeu per fomentar l’accés al món laboral de joves d’entre 16 i 29 anys. Es tracta de dos administratius adscrits a Serveis Socials i Planificació i Bon Govern i dos tècnics de Serveis a les Persones que donaran suport a les regidories de Joventut i d’Esports. Aquests quatre professionals ja han començat a desenvolupar avui les seves tasques dins les àrees pertinents del consistori. A més, en les properes setmanes, i dins el mateix programa, és previst incorporar una altra persona jove que desenvoluparà tasques de tècnica a la Regidoria d’Igualtat i Diversitat. Totes elles treballaran a l’Ajuntament a jornada complerta durant un període de sis mesos, fins a finals de març de 2022.

Aquesta és la sisena edició del programa “Joves en Pràctiques” que té per finalitat incentivar la contractació de persones joves amb títol o certificat de professionalitat per a que durant mig any prestin els seus serveis sota la modalitat contractual de pràctiques i adquireixen així aptituds i desenvolupament professional que els serveixin per a millorar la seva ocupabilitat. Els cinc perfils que es contracten en aquesta edició estan adscrits a l’Àrea de Drets Socials i Ciutadania i a la Regidoria de Planificació i Bon Govern i prestaran suport a les tasques que es realitzen des d’aquests departaments alhora que disposaran d’un espai d’aprenentatge per a desenvolupar les competències adquirides en les seves formacions. Durant aquest període, a més, estaran sota la supervisió d’un tutor o tutora que ha de deixar constància de la progressió i desenvolupament de la persona en el lloc de treball.

Per a poder participar en aquest programa es requereix estar en possessió del Certificat de coneixements de llengua catalana del nivell C1 i acreditar la possessió de la titulació requerida segons l’especialitat. En aquesta edició, en el perfil administratiu, es demana el Cicle Formatiu de Grau Mig o Superior de la família professional d’Administració i Gestió o titulacions superiors en aquesta branca; i a les persones que ocupen el perfil de tècnic de Serveis a les Persones, se’ls exigeix un Grau Universitari dins de l’àmbit de les Ciències Socials o equivalent. Així mateix, els requisits generals per a poder accedir al programa “Joves en Pràctiques” són trobar-se en situació d’atur i estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), estar inscrit com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tenir més de 16 i menys de 30 anys, estar en possessió del certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals i no haver participat en les dues darreres edicions del programa.

El programa vol fomentar l’accés al món laboral de joves d’entre 16 i 29 anys