Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 22/09/2019
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

L'Alcalde

Eduard Rivas, l'alcalde d'Esparreguera

Benvingut, benvinguda al web de l'Ajuntament d'Esparreguera,

Aquí podràs consultar tota la informació d'interès sobre qui som, què fem i què trobar al nostre municipi. L'aparició de les noves tecnologies han comportat noves maneres de fer i de relacionar-se i des de l'Ajuntament les volem aprofitar per generar una major comunicació i interacció entre la ciutadania i l'administració. La transparència en la gestió és un pilar bàsic de la nostra actuació i amb l'ús d'aquestes eines volem facilitar l'accés a la informació, la participació ciutadana i la rendició de comptes.

Volem obrir l'Ajuntament al poble, recuperant el concepte de la 'Casa del Poble' i el web municipal n'és una eina molt important. La nostra voluntat és governar al costat de les persones i ajudar-les a que puguin desenvolupar el seu projecte vital a la nostra vila, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, tot proporcionant solucions als seus problemes.

Volem també una Esparreguera activa i dinàmica que mantingui viva la seva història i tradicions i que cerqui la proximitat amb la ciutadania. Una vila a l'abast de tothom. Una vila que recuperi el seu orgull.

Aquests principis són els eixos que guien aquest web. Un punt fàcil d'accés, obert a qui vulgui conèixer el nostre municipi, la nostra història, el nostre entorn natural, la nostra activitat cultural, en definitiva, tot allò que ens defineix a Esparreguera.

Et convido a participar de forma activa en aquest portal i a passejar per la nostra vila per a poder gaudir d'Esparreguera i la seva gent.

Vols conèixer més de l'Eduard?

Eduard Rivas, l'alcalde d'Esparreguera

 

Facebook
Twitter
Instagram
El bloc de l'Eduard Rivas
E-mail de contacte


L'activitat de l'Alcalde a les xarxes socials


Facebook d'Obrim Esparreguera


Twitter de l'Eduard Rivas


Instagram de l'Eduard Rivas