Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 12/05/2021
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

L'Alcalde

Eduard Rivas, l'alcalde d'Esparreguera

Benvingut, benvinguda al web de l'Ajuntament d'Esparreguera,

Aquí podràs consultar tota la informació d'interès sobre qui som, què fem i què trobar al nostre municipi. L'aparició de les noves tecnologies han comportat noves maneres de fer i de relacionar-se i des de l'Ajuntament les volem aprofitar per generar una major comunicació i interacció entre la ciutadania i l'administració. La transparència en la gestió és un pilar bàsic de la nostra actuació i amb l'ús d'aquestes eines volem facilitar l'accés a la informació, la participació ciutadana i la rendició de comptes.

Volem obrir l'Ajuntament al poble, recuperant el concepte de la 'Casa del Poble' i el web municipal n'és una eina molt important. La nostra voluntat és governar al costat de les persones i ajudar-les a que puguin desenvolupar el seu projecte vital a la nostra vila, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes, tot proporcionant solucions als seus problemes.

Volem també una Esparreguera activa i dinàmica que mantingui viva la seva història i tradicions i que cerqui la proximitat amb la ciutadania. Una vila a l'abast de tothom. Una vila que recuperi el seu orgull.

Aquests principis són els eixos que guien aquest web. Un punt fàcil d'accés, obert a qui vulgui conèixer el nostre municipi, la nostra història, el nostre entorn natural, la nostra activitat cultural, en definitiva, tot allò que ens defineix a Esparreguera.

Et convido a participar de forma activa en aquest portal i a passejar per la nostra vila per a poder gaudir d'Esparreguera i la seva gent.

Vols conèixer més de l'Eduard?

Eduard Rivas, l'alcalde d'Esparreguera

 

Facebook
Twitter
Instagram
El bloc de l'Eduard Rivas
E-mail de contacte


L'activitat de l'Alcalde a les xarxes socials


Facebook d'Obrim Esparreguera


Twitter de l'Eduard Rivas


Instagram de l'Eduard Rivas