Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 16/01/2021
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Pla d'Actuació Municipal (PAM)

El Pla d'Actuació Municipal (PAM) és un document redactat conjuntament entre l'equip de govern i el personal de l'Ajuntament que cristal·litza totes aquelles intencions polítiques en mesures i actuacions planificades de manera realista sobre un calendari.

Durant el mandat 2016-2019, es va dur a terme per primera vegada a Esparreguera un PAM que recollia les prioritats polítiques i la manera en què es durien a terme. Es tractava d'una primera experiència a l'Ajuntament que neixia de la voluntat de donar més importància a la planificació estratègica per tal d'assolir les propostes i els objectius plantejats.

D'aquesta primera experiència sorgeix la metodologia del PAM 2020-2023, que al compromís i la planificació del primer pretén afegir-hi més proximitat amb la ciutadania, un seguiment millor i una capacitat d'adaptació més gran al context i a les contingències del mandat.

El PAM 2020-2023 planteja una nova metodologia de seguiment, més clara i visual, així com la vinculació de les propostes i els projectes polítics d'Esparreguera amb uns objectius estratègics mundials com són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), marcats per les Nacions Unides en l'Agenda 2030.

A pam.esparreguera.cat es detallen els projectes per desenvolupar estructurats en 7 objectius estratègics i 22 d'específics, tots ells concretats en 107 actuacions que l'Ajuntament vol assolir en el present mandat. Així mateix, el PAM s'acompanya d'un Pla d'Inversions Municipal (PIM) i d'uns valors transversals que han d'impregnar el conjunt de projectes, inversions i actuacions de l'organització.


Per a conèixer la totalitat de les accions i l'estat en què es troben, visiteu el web del PAM