Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 20/01/2021
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2016-2019

El PAM és un document redactat conjuntament entre l'Equip de Govern i el personal de l'Ajuntament que cristal·litza totes aquelles intencions polítiques en mesures i actuacions planificades de manera realista sobre un calendari.

Amb el PAM, per tant, tenim un objectiu doble: en primer lloc, el PAM és el principal instrument perquè l'Ajuntament d'Esparreguera actuï amb previsió. La planificació és l'eina per fer que l'activitat individual de cadascuna de les persones que treballem a l'Ajuntament contribueixi a assolir a objectius col·lectius ambiciosos i necessaris per al nostre municipi i a respondre més eficaçment les demandes d'una ciutadania cada vegada més informada i conscient dels seus drets davant de l'Administració pública.

Pla d'Actuació Municipal

En segon lloc, el PAM és un compromís amb la ciutadania, és una manera de relacionar-nos amb cadascuna de les persones que viuen a Esparreguera amb la voluntat de fer més propera la política i la gestió municipal. Hem de ser transparents i disposar d'un millor retiment de comptes, sí, però també hem lluitar per una política municipal on tothom pugui participar i que tothom se senti seva.

Aquesta és una transformació que implicarà canviar moltes coses: les maneres de treballar, de relacionar-nos, de comunicar-nos i, fins i tot, de sentir el servei públic. I aquest canvi ja no és només una millora possible. En el context actual ha esdevingut una veritable exigència ciutadana, social i tecnològica de primer ordre que l'Equip de Govern volem fer nostra.

Som davant d'un repte difícil d'assolir, però en cap cas no volem deixar passar l'oportunitat que tenim de canviar la manera de fer política i, en definitiva, de transformar Esparreguera en la vila que la ciutadania desitja i mereix.


Per a conèixer la totalitat de les accions i l'estat en què es troben, visiteu el web del PAM


Informes de seguiment per períodes