Enviant dades…
Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 20/01/2021
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Alcaldia mòbil

Comparteix amb l'alcalde els temes del teu interès!

Des del gener de 2018 es posa en marxa una nova modalitat d'alcaldia mòbil per tal de recollir les inquietuds de la ciutadania i despatxar directament amb l'alcalde sobre els principals temes d'interès dels esparreguerins i esparreguerines.

L'alcaldia mòbil es concep com un espai per a tractar amb l'alcalde de manera propera i específica les qüestions que més preocupen a la ciutadania. Per a fer-les més eficaces i operatives, aquestes trobades es convocaran en grups reduïts i per parlar de temàtiques concretes. La periodicitat prevista és mensual, tot i que en funció de la demanda podria veure's modificada.


Com participar-hi?

Per a assistir a les trobades de l'alcaldia mòbil cal seguir les següents passes:

  • Enviar una sol·licitud al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament indicant la temàtica sobre la que es vol parlar i les dades personals de contacte (preferentment telèfon i correu electrònic).
  • Esperar la confirmació i la convocatòria personalitzada per assistir a la propera alcaldia mòbil sobre la temàtica de l'interès indicat.
  • Assistir a l'alcaldia mòbil el dia, hora i llocs convocats.

Les trobades de l'alcaldia mòbil es faran en grups reduïts en espais de poc aforament per assegurar la proximitat i la personalització en el tractament dels diferents temes. És important, doncs, seguir el procediment per participar-hi indicant la temàtica d'interès i les dades de contacte a fi i efecte d'assegurar-s'hi l'assistència.

Per sol·licitar assistència a l'alcaldia mòbil es pot sol·licitar a través d'aquest formulari adreçat al departament d'Alcaldia, o bé adreçar-se a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament.


Sol·licitud al departament d'Alcaldia de l'Ajuntament d'Esparreguera

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el seu reglament de desenvolupament, l'informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat per a la gestió, i posterior notificació de l'estat o resolució d'aquesta comunicació. El Responsable del fitxer és l'AJUNTAMENT D'ESPARREGUERA i podrà dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals (Plaça de l'Ajuntament, 1 - Tel. 93 777 18 01).

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.


El teu missatge s'ha enviat correctament.

Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.