Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 11/04/2021
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Arxiu Municipal

L'Arxiu Municipal aplega, conserva i difon el fons documental generat per la mateixa administració municipal, i també recull els testimonis documentals que els ciutadans i les entitats locals hi vulguin dipositar mitjançant cessió o donació.

L'Arxiu és la memòria col·lectiva dels seus ciutadans i reflecteix els canvis i les transformacions viscudes al llarg de la seva història.

L'Arxiu Municipal d'Esparreguera és el servei que s'ocupa de gestionar, conservar, organitzar, difondre i posar a l'abast dels ciutadans i de la pròpia administració tota la documentació municipal que generen i reben els diferents serveis municipals.

Des de l'inici, l'Arxiu Municipal recull aquella documentació que els particulars tinguin i faci referència a Esparreguera, i també la d'empreses, entitats, associacions, masies...

Qualsevol persona té dret a consultar els arxius i registres públics com un dret ciutadà. L'accés a la documentació és lliure, però es farà efectiu sempre que no hi hagi restriccions legals. Per a fer consultes a l'Arxiu Municipal, només s'ha d'omplir una fitxa amb les dades personals i el motiu de la consulta.

Es fan fotocòpies i/o reproduccions digitals dels documents sempre que no hi hagi risc de malmetre l'original en paper o no hi hagi algun tipus de restricció legal fonamentada en la Llei orgànica de protecció de dades personals.

L'Arxiu també conserva una gran col·lecció de fotografies de l'àmbit d'Esparreguera, que poden ser consultades sempre que no hi hagi restriccions d'accés i depenent de la sol·licitud que es faci.

 

Arxiu Municipal d'EsparregueraPer contactar amb l'Arxiu Municipal

Adreça: Plaça Antoni Nin i Escudé, 1

Telèfon: 93 777 75 71

A/e: arxiu@esparreguera.cat

Horari: De dilluns de divendres, de 10 del matí a 2 del migdia. Tots els dimecres de 4 a 2/4 de 7 de la tarda.

 

Últimes notícies

Últimes activitats


Enllaços d'interès

A continuació podeu accedir als enllaços d'interès de l'Arxiu Municipal d'Esparreguera: