Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 10/04/2021
Traducció automàtica

Vista des de MDG

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

ASSOCIACIÓ PER A LA SALUT MENTAL DEL BAIX LLOBREGAT NORD

Objectius:
- Donar suport a les persones amb un trastorn mental i les seves famílies per aconseguir una major qualitat de vida en el seu dia a dia.
- Representar les persones afectades d’un trastorn mental i els seus familiars, bo i defensant i promovent l’aplicació dels seus drets.
- Sensibilitzar les autoritats públiques i la societat en general cap a la problemàtica i les necessitats de les persones amb malaltia mental i les seves famílies.
- Lluitar contra l’estigma a través de la normalització del col•lectiu.
- Promoure recursos que millorin la qualitat de vida de les persones afectades i les seves famílies.

Activitats:
L’AFASM duu a terme activitats centrades en el suport familiar i la inclusió de la mateixa persona afectada:
- Club Social: servei dirigit a persones majors d’edat que tinguin problemes socials derivats d’un diagnòstic de salut mental i on es duen a terme activitats d’oci i tallers o activitats comunitàries.
- Servei d’Informació i Assessorament en Salut Mental: servei al qual es pot adreçar qualsevol persona afectada per una malaltia mental o els seus familiars i que necessitin informació o assessorament sobre el tema.
- Programa d’acompanyament comunitari i suport a la llar: servei dirigit a persones afectades per trastorns mentals sense suport familiar i que presenten dificultats en el desenvolupament de les seves activitats de la vida diària, on se’ls proporciona acompanyament.
- Grups Terapèutics: servei on es proporciona un espai adreçat als familiars de les persones afectades on comparteixen les seves experiències i es donen suport emocional mutu.
- Servei d’Atenció Psicològica: servei dirigit a les persones afectades i als seus familiars on es dona teràpia emocional i psicològica.
- Habitatge d’Inclusió: servei adreçat a les persones que pateixen algun trastorn mental i no poden accedir a un habitatge de manera normalitzada.
- Assessoria Jurídica: servei dirigit a les persones afectades i els seus familiars i que dona s

Ubicació de l'entitat

Ubicació de l'entitat a Google Maps.

Contacte: