Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 23/10/2020
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

ASSOCIACIÓ BEQUES LOLA LIZARAN

Objectius:
- Promoure i fomentar les activitats relacionades amb les arts escèniques a Esparreguera.
- Facilitar els estudis superiors als joves que vulguin dedicar-se professionalment al teatre, a la dansa, a la música i al circ.

Activitats:
L’associació anualment convoca unes beques que porten el nom de l’actriu Lola Lizaran, dotades amb 1.000 € i que estan destinades a facilitar econòmicament els estudis superiors dels joves esparreguerins que volen dedicar el seu futur professional a les arts escèniques. Aquest ajut econòmic serà destinat al pagament de la matrícula i/o les taxes, que s’ha d’anar justificant amb els comprovants corresponents.

Com fer-se soci:
Les persones que vulguin accedir a aquestes beques han de complir els requisits següents:
• Tenir entre 16 i 25 anys amb els estudis de l’ESO aprovats. En casos excepcionals en els quals el sol•licitant no compleixi l’edat especificada, el tribunal es reserva el dret a concedir una possible beca d’excepció, sempre per un import substancialment inferior als 1.000 €. Un cop assolida l'edat de 16 anys, passaran a ser becaris de l’associació amb tots els drets exposats a les bases de la convocatòria. En cas que es consideri necessari, es demanarà la valoració de professionals de l’àrea artística a valorar.
• Acreditar la seva residència a la vila o haver estat alumne d'algun dels centres del municipi durant els darrers anys.
• Voler dedicar-se professionalment a l’art dramàtic, a la dansa, a la música o al circ. No obstant això, l’associació està oberta a l’acolliment de qualsevol altra disciplina artística que pugui merèixer la mateixa consideració que les abans esmentades.
• Presentar un breu projecte amb l’objectiu dels seus estudis, una fotocòpia del DNI, un currículum d’estudis i d’activitats relacionades amb la matèria que estudia, una petita gravació en DVD i el certificat d’acceptació del centre on es cursaran els estudis del curs. Es tindrà en compte el prestigi del centre d’estudis

Ubicació de l'entitat

Ubicació de l'entitat a Google Maps.

Contacte:

  • Horari: Contactar amb l'entitat
  • Adreça: Carrer dels Arbres, 38-A, 1r.
  • Telèfon: 937773711/683176077/937773298/625971045
  • Responsable: Andreu Sitja Navarro (PRESIDENT)
  • C/e: andreusitja@gmail.com, mrocaq@gmail.com