Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dijous 22/10/2020
Traducció automàtica

Can Paloma i Monestir

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

FÒRUM 21 D'ESPARREGUERA

Objectius:
- Crear un espai on poder parlar, debatre i intercanviar opinions sobre diferents temes d’interès actual que afecten a tothom, ja sigui de manera individual o com a grup.
- Afavorir l’esperit crític dels vilatans d’Esparreguera.

Activitat: Fòrum 21, una vegada al mes, organitza debats, tertúlies, conferències, publicacions o exposicions sobre la vida social, política, econòmica, cultural i d’altres àmbits que fomentin els valors de la solidaritat, llibertat, igualtat i justícia.
Els temes a debatre es decideixen en una reunió oberta de la Junta, a la qual poden participar tots els socis o aquelles persones que no ho són, però que estan interessades puntualment per un tema o activitat concreta. Un cop decidit, es crea un grup de treball reduït per preparar cada activitat, i havent celebrat l’acte, les conclusions són resumides i publicades a les xarxes socials.
A més a més, tots els anys se celebra la Nit de la Diversitat, dedicant-la cada any a una cultura diferent, on es presenta els seus costums, actuacions típiques (de música o dansa) i, per acabar, es fa un tast gastronòmic dels plats típics d’aquella cultura. Sempre s’havia fet al mes de juny, en acabar la temporada de debats, però a partir de l’any 2018, es va decidir celebrar-ho al mes de setembre, coincidint amb l’inici del curs següent i per tant inaugurant la nova temporada de debats.

Com fer-se soci:
Tothom que vulgui fer-se’n soci ha de contactar amb l’entitat els dies dels debats, enviant un correu electrònic o trucant per telèfon.

Observacions:

Ubicació de l'entitat

Ubicació de l'entitat a Google Maps.

Contacte: