Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 12/05/2021
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

FÒRUM 21 D'ESPARREGUERA

Objectius:
- Crear un espai on poder parlar, debatre i intercanviar opinions sobre diferents temes d’interès actual que afecten a tothom, ja sigui de manera individual o com a grup.
- Afavorir l’esperit crític dels vilatans d’Esparreguera.

Activitat: Fòrum 21, una vegada al mes, organitza debats, tertúlies, conferències, publicacions o exposicions sobre la vida social, política, econòmica, cultural i d’altres àmbits que fomentin els valors de la solidaritat, llibertat, igualtat i justícia.
Els temes a debatre es decideixen en una reunió oberta de la Junta, a la qual poden participar tots els socis o aquelles persones que no ho són, però que estan interessades puntualment per un tema o activitat concreta. Un cop decidit, es crea un grup de treball reduït per preparar cada activitat, i havent celebrat l’acte, les conclusions són resumides i publicades a les xarxes socials.
A més a més, tots els anys se celebra la Nit de la Diversitat, dedicant-la cada any a una cultura diferent, on es presenta els seus costums, actuacions típiques (de música o dansa) i, per acabar, es fa un tast gastronòmic dels plats típics d’aquella cultura. Sempre s’havia fet al mes de juny, en acabar la temporada de debats, però a partir de l’any 2018, es va decidir celebrar-ho al mes de setembre, coincidint amb l’inici del curs següent i per tant inaugurant la nova temporada de debats.

Com fer-se soci:
Tothom que vulgui fer-se’n soci ha de contactar amb l’entitat els dies dels debats, enviant un correu electrònic o trucant per telèfon.

Observacions:

Ubicació de l'entitat

Ubicació de l'entitat a Google Maps.

Contacte: