Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 19/11/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

ASSOCIACIÓ PETJADES DE COLORS

Objectius:
- Ser un punt de referència per a les persones amb diversitat funcional física i/o visual, així com per als seus familiars i amics, especialment del municipi d’Esparreguera.
- Fomentar i donar suport a la participació activa de totes les persones afectades, famílies i amics, fent-les apoderar i impulsant la visibilitat de les seves capacitats i valors.
- Facilitar l’intercanvi d’experiències, coneixements i recursos entre persones vinculades a l’associació, fomentant el suport interpersonal en els diferents processos de convivència amb la discapacitat.
- Treballar per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades i les seves famílies, així com per la defensa i promoció dels seus drets, fent èmfasi a defensar el dret a la plena mobilitat, accés als llocs públics i altres establiments del municipi, lluitant per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i visuals, tot exigint la implicació de l’administració local; i a facilitar la inclusió i participació a tots els nivells de la vida social de les persones afectades, i així incrementar el benestar i enriquiment social del municipi.
- Fomentar la sensibilització de la població en general vers les necessitats i dificultats amb les quals es troben les persones afectades, especialment a reforçar la participació activa i organitzada de la comunitat en general en benefici de la igualtat d’oportunitats; i a promoure, potenciar i donar suport a l’organització i consolidació d’aquelles iniciatives que, de manera directa o indirecta, contribueixin a assolir els objectius de l’associació.

Activitats:
Petjades de Colors és una entitat de nova creació, així que encara estan treballant en la seva difusió. Tot i així, per aconseguir les seves finalitats, l’associació duu a terme:
- Activitats que fomentin la visibilització de les capacitats i valors de les persones afectades i facilitin el contacte i participació d’altres persones que es trobin en situacions familiars, com participar a la Fir

Contacte: