Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 11/04/2021
Traducció automàtica

Gegants

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

ASSOCIACIÓ PETJADES DE COLORS

Objectius:
- Ser un punt de referència per a les persones amb diversitat funcional física i/o visual, així com per als seus familiars i amics, especialment del municipi d’Esparreguera.
- Fomentar i donar suport a la participació activa de totes les persones afectades, famílies i amics, fent-les apoderar i impulsant la visibilitat de les seves capacitats i valors.
- Facilitar l’intercanvi d’experiències, coneixements i recursos entre persones vinculades a l’associació, fomentant el suport interpersonal en els diferents processos de convivència amb la discapacitat.
- Treballar per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades i les seves famílies, així com per la defensa i promoció dels seus drets, fent èmfasi a defensar el dret a la plena mobilitat, accés als llocs públics i altres establiments del municipi, lluitant per a l’eliminació de les barreres arquitectòniques i visuals, tot exigint la implicació de l’administració local; i a facilitar la inclusió i participació a tots els nivells de la vida social de les persones afectades, i així incrementar el benestar i enriquiment social del municipi.
- Fomentar la sensibilització de la població en general vers les necessitats i dificultats amb les quals es troben les persones afectades, especialment a reforçar la participació activa i organitzada de la comunitat en general en benefici de la igualtat d’oportunitats; i a promoure, potenciar i donar suport a l’organització i consolidació d’aquelles iniciatives que, de manera directa o indirecta, contribueixin a assolir els objectius de l’associació.

Activitats:
Petjades de Colors és una entitat de nova creació, així que encara estan treballant en la seva difusió. Tot i així, per aconseguir les seves finalitats, l’associació duu a terme:
- Activitats que fomentin la visibilització de les capacitats i valors de les persones afectades i facilitin el contacte i participació d’altres persones que es trobin en situacions familiars, com participar a la Fir

Contacte: