Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 21/07/2019
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

CUP D'ESPARREGUERA

Objectius:
- Defensar els drets polítics del poble català i, per tant, també del poble d’Esparreguera, entesos com l’exercici del dret a l’autodeterminació i l’accés a la independència, la democràcia participativa i directa, la defensa de la unitat i la territorialitat del conjunt dels Països Catalans.
- Defensar els drets de les classes populars i la igualtat cap una societat de redistribució de la riquesa, lluita contra l’atur i la precarietat, la defensa dels serveis públics, l’establiment de mecanismes de control popular de l’economia i el desplegament de polítiques efectives que garanteixin l'equitat i la igualtat d'oportunitats.
- Defensar el territori contra les agressions ecològiques i urbanístiques, contra l’esquarterament del territori i la seva destrucció en benefici d’uns pocs i per un desenvolupament realment sostenible.
- Promoure la lluita feminista i l’alliberament sexual i de gènere.
- Defensar la llengua catalana i la seva identitat nacional a l'àmbit social, bo i respectant les parles de l’àmbit privat.
- Promoure l’internacionalisme com a forma de relació igualitària, anticolonial i fraternal entre pobles, per la gestió comuna dels afers generals i per la superació dels conflictes internacionals.

Activitats:
La CUP d’Esparreguera no només centra les seves activitats en l’àmbit institucional, sinó que també a teixir els llaços amb els diferents moviments d’esquerres independentistes i socials de la vila.
A més, organitza mobilitzacions, campanyes i accions per a defensar la política de carrer.

Com fer-se soci:
Qualsevol persona interessada a unir-s’hi pot fer-ho de diferents maneres: o bé participant en les assemblees locals o bé fent una donació de manera desinteressada a través de la pàgina web de l’entitat.

Ubicació de l'entitat

Ubicació de l'entitat a Google Maps.

Contacte: