Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 11/04/2021
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Entitats de la vila

CUP D'ESPARREGUERA

Objectius:
- Defensar els drets polítics del poble català i, per tant, també del poble d’Esparreguera, entesos com l’exercici del dret a l’autodeterminació i l’accés a la independència, la democràcia participativa i directa, la defensa de la unitat i la territorialitat del conjunt dels Països Catalans.
- Defensar els drets de les classes populars i la igualtat cap una societat de redistribució de la riquesa, lluita contra l’atur i la precarietat, la defensa dels serveis públics, l’establiment de mecanismes de control popular de l’economia i el desplegament de polítiques efectives que garanteixin l'equitat i la igualtat d'oportunitats.
- Defensar el territori contra les agressions ecològiques i urbanístiques, contra l’esquarterament del territori i la seva destrucció en benefici d’uns pocs i per un desenvolupament realment sostenible.
- Promoure la lluita feminista i l’alliberament sexual i de gènere.
- Defensar la llengua catalana i la seva identitat nacional a l'àmbit social, bo i respectant les parles de l’àmbit privat.
- Promoure l’internacionalisme com a forma de relació igualitària, anticolonial i fraternal entre pobles, per la gestió comuna dels afers generals i per la superació dels conflictes internacionals.

Activitats:
La CUP d’Esparreguera no només centra les seves activitats en l’àmbit institucional, sinó que també a teixir els llaços amb els diferents moviments d’esquerres independentistes i socials de la vila.
A més, organitza mobilitzacions, campanyes i accions per a defensar la política de carrer.

Com fer-se soci:
Qualsevol persona interessada a unir-s’hi pot fer-ho de diferents maneres: o bé participant en les assemblees locals o bé fent una donació de manera desinteressada a través de la pàgina web de l’entitat.

Ubicació de l'entitat

Ubicació de l'entitat a Google Maps.

Contacte: