Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/05/2020
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Equipaments

PISCINA COBERTA CAN PASQUAL

Edifici inaugurat el mes de novembre de l'any 1998. És un centre esportiu que compta amb molts serveis dedicats a l'esport i la salut d'aquelles persones que accedeixin de forma individual. També dona servei al col·lectiu de les escoles, amb els cursets de natació escolar. Els preus i modalitats d'abonament són variats i assequibles.

Serveis que s'ofereixen:

ALTA A L'ESPAI WI-FI D'ESPARREGUERA

Icona

L'espai Wi-Fi és una xarxa sense fils d'accés lliure i gratuït que ofereix l'Ajuntament d'Esparreguera a diferents espais del municipi on és possible la connexió a Internet. L’espai Wi-Fi és una extensió dels punts d'accés a Internet ubicats a determinats centres, i permet la connexió utilitzant un equip propi sempre que es disposi d'un dispositiu Wi-Fi.

Què és una xarxa sense fils Wi-Fi?

La tecnologia Wi-Fi permet un sistema de transmissió de dades mitjançant ones electromagnètiques sense necessitat de cables dins d´una determinada àrea de cobertura. Es pot accedir a la xarxa Wi-Fi des d´un ordinador portàtil, una PDA o un telèfon mòbil amb adapatador Wi-Fi.

Com iniciar la sessió?

- Cal que prèviament demaneu el codi d'accés a qualsevol d'aquets equipaments: Ajuntament, piscina coberta, Can Pasqual, Escola Municipal Música i Dansa, Cal Trempat.
- Quan el vostre dispositiu detecti la xarxa Wi-Fi, heu de seleccionar la que porta per nom “Wi-Fi Esparreguera”.

-Benvinguda i notificacions

En iniciar la sessió apareix la finestra de benvinguda que us farà advertiments específics per a les persones usuàries o que us alertarà d’avisos importants sobre l’espai Wi-Fi o sobre el centre. Presteu atenció a aquestes notificacions.

Preus per gaudir del servei:
Gratuït

Ubicació on té lloc el servei:
L'espai Wi-Fi està disponible a l'exterior de 3 ubicacions:

1. AJUNTAMENT - Plaça de l'Ajuntament, 1
2. CAN PASQUAL - Carrer dels Cavallers, 26
3. PISCINA COBERTA - Pl. del Centre,1
3. CAL TREMPAT - Carrer Via del Mil·lenari, 8
4. ESCOLA MUNICIPAL MUSICA I DANSA - Carrer dels Cavallers,60

Horari dins el que té lloc el servei:
HORARI ESPAI WIFI: de 8 del matí a 10 de la nit.


HORARI OAC:

De dilluns a dijous, de 2/4 de 9 del matí a 7 de la tarda (ininterrompudament)
Divendres, de 2/4 de 9 del matí a 2 de la tarda
Dissabtes, de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia

Horari d'estiu (del 15 de juny al 15 de setembre)

De dilluns a dijous, de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda
Divendres, de 2/4 de 9 del matí a 2 del migdia
Dissabtes, de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia (excepte el mes d'agost i la primera setmana de setembre que estarà tancat)

Condicions per gaudir del servei:
Per accedir a l'espai wi-fi no cal fer sol·licitud.

CURSETS DE NATACIÓ

Icona

La Piscina coberta de Can Pasqual ofereix un ampli ventall de cursets de natació per a infants, nens i adults.

Serveis que s’ofereixen:

MATRONATACIÓ
PROGRAMA DE SALUT D'ACTIVITATS DIRIGIDES A L'AIGUA
ADAPTACIÓ AL MEDI AQUÀTIC
FAMILIARITZACIÓ DEL MEDI AQUÀTIC
INICIACIÓ AL MEDI AQUÀTIC
ESCOLA DE NATACIÓ
ESCOLA DE PERFECCIONAMENT
NATACIÓ JOVE
CURSOS DE NATACIÓ PER ADULTS
CURS DE NATACIÓ PER EMBARASSADES

Trobareu tota la informació als documents adjunts:

ESQUAIX CENTRE DUAL

Icona

La Regidoria d'Esports ofereix la possibilitat de reservar pista per practicar l'esquaix a la instal·lació esportiva que hi ha al Centre Dual. També es dona el servei de lloguer de material (pales i pilotes) per poder jugar.

PISTA D’ESQUAIX

Lloguer pista d’Esquaix Centre Dual - 6,70 €/hora
Tiquet 10 hores - 54,65 €
Lloguer 1 pala - 2,32 €
Lloguer 1 pilota - 0,77 €

L’horari de lloguer serà de dilluns a divendres:
De 10h a 12h del matí
De 16h a 19h de la tarda (excepte el dijous)

L’horari del Centre Dual és de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h.

Ubicació on té lloc el servei:
Centre Dual (C/ dels Arbres, 21).

Procediment que ha de fer el ciutadà per gaudir del servei:

  IOGA PER A LA GENT GRAN

  Icona

  Programa d’activitat física pensat per a tots aquells adults que han passat la barrera dels 55 anys, edat en la que els canvis en els sistemes articular, muscular, cardio-respiratori, vascular i nerviós requereixen un exercici segur i efectiu.

  Es treballa amb exercicis de moderada intensitat, sense esforços excessius, evitant l’alt impacte, les excessives repeticions i amb un major control de la tècnica d’execució dels exercicis.

  Les sessions són de 50 minuts i es desenvolupen amb suport musical. Activitat pensada per al manteniment de les capacitats físiques bàsiques i reeducació de la postura.

  SALA DE MUSCULACIÓ

  Icona

  La sala de musculació de la nostra instal·lació els ofereix un ampli ventall d'aparells de treball isotònic, pes lliure i treball cardiovascular. Aquest servei és de lliure ús per a tots els abonats. Comptem amb un monitoratge especialitzat que els farà un entrenament per escrit i un seguiment personalitzat.

  El personal de sala els pot atendre als següents horaris:
  - De dilluns a divendres: de 7 a 13h i de 14 a 22h
  - Dissabtes: de 10 a 13.30h

   SALA D´ACTIVITATS DIRIGIDES

   Icona

   A la nostra sala d’activitats hi desenvolupem diferents programes adequats a les necessitats de cada tipus d’usuaris, les sessions es duen a terme per monitors especialitzats que dirigeixen les sessions perquè els usuaris facin els exercicis d’una manera adequada i saludable:

   Sessions de treball global

   PILATES / PILATES +
   Sistema d'entrenament que desenvolupa el cos de manera equilibrada, corregeix les males postures i restitueix la vitalitat física, conscienciant sobre la propiocepció de la musculatura interna. El pilates+ està recomanat a alumnes més avançats.

   TERRA SALUT
   Activitat integral de salut per prendre consciencia del cos a través de postures i moviments precisos, executats de forma suau per tal de millorar el to postural i alleujar el mal d'esquena a través de tècniques de mobilitat articular, relaxació, concentració i meditació.

   Sessions de tonificació muscular

   GAG / STRECHING
   Sessió on es treballa el to muscular per reduir el percentatge de greix localitzat a la zona dels glutis, els abdominals i les cames i al mateix temps, la flexibilitat i la mobilitat articular.

   ACONDICIONAMENT FÍSIC
   Sessió de treball que millora les qualitats físiques on es treballa la força, la resistència la velocitat, la flexibilitat i les capacitats psicomotrius amb un treball de coordinació, agilitat i equilibri.

   POWER DUMBLE
   Sessió d'activitat física que permet millorar la resistència i la força muscular, modelant la forma corporal de manera progressiva. Es basa en la combinació de seqüències d’exercicis aeròbics i musculars mitjançant barres, disc i pesos lliures variables amb suport musical.

   TBC
   Sessions que combinen múltiples recursos (resistència aeròbica, graons, circuïts d’estacions, exercicis de tonificació, estiraments...) mitjançant intervals amb suport musical.

   Sessions de resistència aeròbica

   STEPS / STEPS BÀSIC
   Sessió coreogràfica basada sobre una plataforma de baixa alçada (steps) destinada a millorar la coordinació i la resistència aeròbica. L'steps bàsic és una sessió de menys intensitat coreogràfica.

   AERODANCE / AERORITMES
   Coreografies de passos enllaçats que es realitzen seguint el ritme de les músiques més actuals, dinàmiques i divertides A les sessions d’aeroritmes seguim amb les coreografies però, al ritme de músiques llatines, reggaeton, country....

   CARDIOBOX
   Sessió d'activitat física que permet millorar la resistència i la força muscular, modelant la forma corporal de manera progressiva. Es basa en la combinació de seqüències d’exercicis aeròbics i musculars mitjançant barres, disc i pesos lliures variables amb suport musical.

   SUMBA
   Sessions molt divertides i dinàmiques que utilitzen rutines aeròbiques barrejant diferents ritmes llatins (salsa, merengue, bachata...) i seqüències de moviments molt motivants que et faran perdre pes mentre et diverteixes.

   Sessions de treball mixte

   AEROTONO
   Sessió amb una fase inicial aeròbica i una segona part de treball de tonificació dels diferents grups musculars.

   RITMES D'OR
   Sessió dirigida a persones que s’inicien en la pràctica esportiva, la gent gran o com a complement d'altres activitats més intenses, mitjançant exercicis dirigits a guanyar to muscular i resistència aeròbica a través de petites coreografies rítmiques.

   BOSSU
   Activitat que combina treball cardiovascular i de tonificació. Es realitza sobre una plataforma inestable mantenint l'equilibri per tal de treballar el major nombre de grups musculars possibles.

   3 CROSS / CIRCUÏT CROSS
   Sessions d’intensitat mitja-alta que combinen 15’ de resistència aeròbica + 15’ de treball muscular intens + 15’ de glutis i abdominals + 5´d’estiraments. Les classes de circuït cross segueixen la mateixa estructura però, es treballa amb estacions.

   A més, oferim la sala d'activitats per als usuaris per a ús lliure de dilluns a divendres en horaris on no hi ha activitats.

   Procediment que ha de fer el ciutadà per gaudir del servei:

   SERVEI DE PISCINA COBERTA

   Icona

   El servei de piscina coberta d'accés lliure per a tots els abonats consta de 3 espais:

   - PISCINA GRAN

   La nostra piscina de 25 x 12,5 metres consta de 7 carrils per a la pràctica de la natació. La temperatura de l’aigua està entre 27,5°C i 29°C, depenent del moment de la temporada, per tal d’aconseguir una agradable sensació en el bany.

   - PISCINA DE CLAPOTEIG

   Aquesta piscina està destinada al bany de nens menors de 8 anys i cursets de nens petits.
   Té una profunditat regular de 70 cm.

   La temperatura de l’aigua, sempre per sobre dels 30°C, la fa un lloc ideal per al joc i la diversió dels més menuts. Recordeu que els nens que fan servir aquesta piscina sempre han d’estar acompanyats d’un adult.

   - ZONA DE RELAXACIÓ

   Aquesta zona destinada a la relaxació consta d’una sauna amb capacitat per a nou persones, un bany de vapor per a deu persones i un jacuzzi amb una cabuda fins a un màxim de 6 persones.

   Aquest servei és mixte.

   La instal·lació consta de vestidors per a grups i per a abonats amb taquilles individuals.

   La piscina també consta d’un mirador amb taules i cadires i màquines de begudes per fer més agradable l’estona d’espera.

   Ubicació del centre

   Ubicació del centre a Google Maps.

   Contacte: