Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Enllaços d'interès

Arxiu Municipal

 • Associació d'Arxivers de Catalunya
  L'Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya té com a objectiu principal enfortir i potenciar la figura de l'arxiver i el gestor de documents. També té com a missió defensar els interessos legítims, tant individuals com col·lectius, dels arxivers i els gestors de documents, així com la d'impulsar i desenvolupar la professió mitjançant accions de promoció i de formació a través de cursos específics, jornades i congressos.
 • Arxiu Nacional de Catalunya
  La nostra missió consisteix en administrar, salvaguardar i preservar els arxius i registres del Govern i de l’Administració pública de Catalunya així com els d’individus, d’organitzacions i d’entitats catalanes per tal que les persones descobreixin, usin i aprenguin d’aquest patrimoni documental.
 • Arxiu Municipal de Barcelona
  L'Arxiu Municipal de Barcelona atresora la documentació produïda pels òrgans de govern de la ciutat, des de la creació del règim municipal de Barcelona a mitjan del segle XIII fins a l'actualitat. A més, també és el dipositari de fons i col·leccions de procedència privada, que complementen i redescobreixen aspectes concrets i quotidians de la ciutat.
 • Consell Internacional d’Arxius
  El Consell Internacional d'Arxius (CIA) o en anglès International Council of Archives (ICA), és un organisme internacional de caràcter no governamental que promou l'ús, el desenvolupament i la conservació del patrimoni arxivístic mundial, objectius que assoleix mitjançant la cooperació dels seus membres en un marc de col·laboració amb la UNESCO, juntament amb la qual fomenta l'estudi intel·lectual de tots els aspectes de l'activitat arxivística, el desenvolupament de les institucions arxivístiques i la millora de l'accés als fons continguts en arxius.
 • Arxiu en línia
  Aquest aplicatiu ha estat creat pel Departament de Cultura i presenta imatges de documents conservats en els propis centres d'arxiu i documents procedents dels seus arxius de complement.
 • Portal Europeu d'Arxius
  El proyecto APEnet (Portal Europeo de Archivos) es una “Red de Mejores Prácticas” apoyada por la Comisión Europea en el marco del programa eContentplus, cuyo objetivo es construir una Pasarela o Portal de Internet para Documentos y Archivos europeos. Este proyecto cuenta con la participación de diecisiete archivos nacionales europeos, que en estrecha cooperación con Europeana crearán un punto de acceso común a la información sobre los archivos y los documentos en ellos depositados, y en muchos casos al propio documento digitalizado.
 • Portal d'Arxius Europeus
  El Portal de Archivos Europeo proporciona acceso a la información de los materiales de archivo de diferentes países europeos así como información de las instituciones de archivos en todo el continente.
 • Portal d'Arxius Espanyols
  El Portal de Archivos Españoles es un proyecto del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte destinado a la difusión en Internet del Patrimonio Histórico Documental Español conservado en su red de centros.
 • Comissió Nacional d’Accés, Avaluació i Tria documental
  La Comissió Nacional d’Accés, Avaluació i Tria Documental (CNAATD) és un òrgan col·legiat de caràcter tècnic, adscrit a la Direcció General d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, que desenvolupa les competències en les matèries d’avaluació i tria de la documentació i accés que li atribueix la Llei 10/2001 , d’arxius i documents i pel Decret 13/2008 , de 22 de gener, sobre accés, avaluació i tria de documents.
 • Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de Girona
  L'Arxiu Municipal de Girona és el servei especialitzat de l'Ajuntament en la gestió, el tractament i la preservació de la documentació, amb independència de la seva data, tipologia i suport.
 • Portal d'Administració Electrònica del Govern d'Espanya
  Portal d'Administració Electrònica del Govern d'Espanya

Biblioteca

Busques feina?

 • Xarxa XALOC
  La Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) és una xarxa formada per prop de 150 entitats locals (ajuntaments, consorcis i mancomunitats) de la prov?ncia de Barcelona, els agents socials i la Diputació de Barcelona. La xarxa integra més de 270 municipis. L'objectiu és consolidar un model àgil i competitiu del mercat de treball en l'àmbit municipal i aconseguir una major eficàcia i eficiència de les accions locals en matèria d'ocupació a la província de Barcelona, mitjançant el treball conjunt i l'intercanvi d'experiències.
 • Oferta pública d'ocupació d'Esparreguera
  En aquest apartat podeu descarregar la documentació relacionada amb les bases generals, estar informats i descarregar la documentació necessària de les ofertes públiques d'ocupació (bases de convocatòries específiques, instància, data i lloc de les proves, resultat de les proves i resultat definitiu) i veure l'històric d'ofertes de l'Ajuntament d'Esparreguera.
 • Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)
  Accediu des d'aquí a les nostres ofertes de treball.
 • Renovació de la demanda d'ocupació (SOC)
  Portal web per a fer la renovació de la demanda d'ocupació (SOC).
1 2 3 4 5 6 7 >