Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 01/08/2021
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Enllaços d'interès

Busques feina?

 • Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE)
  El Servei Públic d'Ocupació Estatal, SEPE, és un organisme autònom de l'Administració General de l'Estat, adscrit actualment al Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Se li encomana l'ordenació, desenvolupament i seguiment dels programes i mesures de la Política d'Ocupació, en el marc del que estableix la Llei 56/2003, de 16 de desembre, d'ocupació.
 • Sol·licitar cita prèvia (SEPE)
  Sol·licitar cita prèvia online a través del portal del SEPE.

Ciutat acollidora

 • El món local coopera amb les persones refugiades
  Portal que unifica totes les informacions i iniciatives relacionades amb la protecció internacional. La qual engloba el dret d'asil, el refugi i la protecció subsidiària. Tanmateix, hi ha almenys dos mecanismes més que poden ser associats a la protecció internacional: el reassentament i la protecció temporal en cas d'afluència massiva de persones desplaçades.
 • Programa català de refugi
  Al Programa podran acollir-s'hi les persones refugiades que hagin acabat el programa estatal sense haver assolit una autonomia personal suficient
 • Casa nostra, casa vostra
  Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix d’un gran grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que, el passat 9 de maig, curiosament el dia d’Europa, vam coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat.
 • ASIL.CAT #somrefugi
  La Xarxa Asil.cat és una agrupació d’entitats que treballen de forma conjunta i voluntària sense personalitat jurídica pròpia.

Comerç

 • Horaris comercials
  Els establiments comercials dedicats essencialment a la venda al públic de mercaderies: horari general d'obertura al públic de 72 hores setmanals, entre les 7'00h i les 22'00h, de dilluns a dissabte, amb l'obligació de tancar diumenges i festius no específicament autoritzats. Els establiments dedicats essencialment a la prestació de serveis: horari d'obertura lliure.
 • Vendes especials
  Són aquells tipus de venda a preus més baixos que els habituals amb regulació específica, i que només es poden dur a terme sota condicions legalment taxades. Són les rebaixes, les liquidacions i els saldos. Només en les vendes en règim de saldos i liquidacions és permesa la venda sota preu de cost.
 • Etiquetatge en català
  Recull de normativa legal sobre l'etiquetatge a Catalunya i a l'Estat espanyol.
 • Vull obrir un establiment comercial
  Per posar en marxa un nou comerç cal complir els requisits legals i obtenir una sèrie de permisos, en funció del tipus d'activitat comercial o de les característiques de l'establiment.
 • Ajuts al finançament de les empreses comercials
  Avalis de Catalunya, SGR, és una Societat de Garantia Recíproca constituïda en el 2003 gràcies al impuls de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de tot el sector financer català, bancs i caixes d’àmbit nacional que actuen a Catalunya, cambres, patronals més representatives, associacions, etc., que van entrar a formar part del capital de la societat com socis protectors.

  La missió d'Avalis és procurar l’accés al finançament de pimes i autònoms catalanes, davant entitats financeres, millorant les condicions econòmiques de les operacions i cobrint possibles carències de garanties i solvència que les entitats financeres sol·liciten a pimes i autònoms.
 • Tràmits de Comerç
  Tràmits de Comerç. Generalitat de Catalunya.
 • Preguntes més freqüents sobre comerç
  Preguntes i respostes. Departament d'Empresa i Ocupació. Generalitat de Catalunya.
 • Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda atén les necessitats de tres sectors que tenen identitats pròpies clares i alhora comparteixen molts objectius. El Consorci gestiona les polítiques públiques de promoció d'aquests sectors a Catalunya, i treballa per enriquir les sinèrgies i la participació de tota mena d’institucions i actors socials vinculats amb el Comerç, l'Artesania i la Moda.
 • Cambres de comerç
  El Departament d'Empresa i Ocupació té competència en la tutela de les activitats de les Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya i del Consell General de Cambres de Catalunya, que exerceix la Secretaria General mitjançant l'Àrea corresponent.
 • Biblioteca de comerç i turisme
  La Biblioteca d'Empresa i Ocupació (Passeig de Gràcia, 105, Barcelona) té com a principal objectiu recollir, tractar i difondre la informació sobre els temes relacionats amb les àrees competencials del Departament. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya (BEG) i és Biblioteca Dipositària de l'OMT.
 • Publicacions sobre comerç
  Comerç, artesania i moda. Generalitat de Catalunya.

Consum

 • Diputació de Barcelona
  El Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments adherits a la Xarxa Local de Consum un seguit d'activitats i serveis en matèria de consum.
 • Agència Catalana del Consum
  Per trucar des de fora de Catalunya: 902 400 012.
  Per trucar des de l'estranger: 00 34 902 400 012.
  Aquest telèfon ofereix un servei de consulta les persones consumidores, a qui informa dels seus drets i deures, com també dels llocs on es poden adreçar per fer efectives les seves reclamacions, queixes i denúncies.
  El telèfon disposa de persones especialitzades en temes de consum.
 • Servei de Suport a les Polítiques de Consum
  Àrea de Salut Públic i Consum
  Diputació de Barcelona
  Passeig de la Vall d'Hebron, 171
  08035 Barcelona
  Telèfon: 93 402 21 43 | Fax: 93 402 24 91
  C/e: s.suportpolc@diba.cat
< 1 2 3 4 5 6 7 >