Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 01/08/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Enllaços d'interès

Consum

 • Junta Arbitral de Consum de Barcelona
  Pamplona, 113
  08018 - BARCELONA
  Telèfon: 935 516 666
  Fax: 933 306 401
  C/e: consum@gencat.cat
 • OMIC de Martorell
  Plaça de la Vila, 7
  08760 - MARTORELL
  Telf: 937 753 752
  Fax: 937 741 705
  Adreça electrònica: omic@martorell.cat
  (Baix Llobregat)
  Horari d'atenció al públic: Dilluns, dimecres i divendres de 9.30h a 13.30h.
 • OMIC de Masquefa
  Major, 93
  08783 - MASQUEFA
  Telf: 937 725 030
  Fax: 937 725 311
  (Anoia)
 • Consell Comarcal de l'Anoia
  P?a. Sant Miquel, 5
  08700 - IGUALADA
  Telf: 938 051 585
  Fax: 938 050 611
  Adreça electrònica:consum@anoia.cat
  (Anoia)
  Horari d'atenció al públic:
  Dilluns i dimecres de 9 a 13 h. i dijous tarda de 17 a 19 h (prèvia cita concertada).
 • Síndic de Greuges de Catalunya
  El Síndic té la missió de garantir el dret de totes les persones a una bona administració.
 • Instituto Nacional de Consumo
  L'INC és l'organisme de l'Administració General de l'Estat que, en desplegament de l'article 51 de la Constitució i del text refòs de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris, exerceix les funcions de promoció i foment dels drets dels consumidors i usuaris.
 • Direcció general de Salut i Protecció del Consumidor
  Assolir els objectius observant, escoltant les preocupacions de la gent i actuant.

  Observant: una vegada que la UE ha aprovat lleis sobre l'alimentació i la seguretat dels productes, els drets del consumidor o la salut pública correspon als governs nacionals, regionals i locals per aplicar les lleis, per assegurar que comerciants, fabricants i productors d'aliments s'adhereixen a les regles. Part del nostre treball és comprovar que així està succeint realment.

  Escoltant: per ser eficaç, les nostres polítiques han de tenir en compte les polítiques relacionades amb la UE sobre el comerç, la competitivitat, el medi ambient i les preocupacions dels nostres grups d'interès. A través d'una àmplia consulta, volem escoltar a totes les parts interessades.

  Actuar: Fem propostes que utilitzen una barreja de lleis, el suport a projectes i altres mesures. També donar suport a les autoritats nacionals o regionals en els que estan en millors condicions per actuar.
 • European Consumer Safety Association
  La missió de l'Institut Ecosa és restablir la salut al medi ambient natural, i per tant el medi ambient humà, a través de l'educació en el disseny. La nostra visió es basa en la síntesi dels valors ètics i ecològics que són essencials per a la salut del medi ambient, amb la vitalitat i el dinamisme de les arts del disseny.
 • Pren el control de la teva economia
  L’Agència Catalana del Consum posa a l’abast dels ciutadans i ciutadanes el programa informàtic per a la gestió del pressupost familiar “Pren el control de la teva economia”.

Creació d'empreses

 • Canal d'Economies Locals de Youtube
  Projectes i activitats de desenvolupament econòmic local de les comarques de Barcelona.
 • Diba.cat/empresa
  Els Centres locals de serveis a les empreses són departaments d'ajuntaments amb l'objectiu de desenvolupar el teixit empresarial del seu territori, ajudant en la creació, consolidació i creixement de noves empreses i de les ja existents tot millorant la seva competitivitat.
 • FEM XARXA, FEM EMPRESA
  El projecte, iniciat el passat 2014, permet oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

Cultura

 • Festival Lola
  Mostra de teatre alternatiu i de petit format amb els següents objectius: esdevenir punt de trobada, discurs i exhibició de joves creadors, potenciar les noves creacions, l'experimentació i la investigació dramatúrgica, ser un punt de referència per al teatre de creació contemporània de Catalunya i convertir Esparreguera en l'escenari de la comarca.
 • La Passió d'Esparreguera
  La Passió d'Esparreguera és un espectacle amb una gran complexitat dramàtica i tècnica, que aconsegueix transmetre a l'espectador actual l'essència d'uns personatges amb dos mil anys d'història. La grandiositat del teatre (1.800 localitats), la gran quantitat d'actors en escena, els vertiginosos canvis escenogràfics, la perfecta unió del text, i la música original interpretada en directe per una orquestra i una coral, converteixen La Passió d'Esparreguera en una producció teatral de característiques úniques.

Empresa

 • ACC1Ó (Cidem / Copca)
  Portal web de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l'empresa.
 • PIMESTIC
  PIMESTIC és el pla d'actuació del govern de la Generalitat de Catalunya, impulsat conjuntament per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i per ACC1Ó CIDEM|COPCA, per promoure les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a l'empresa catalana.
 • FEM XARXA, FEM EMPRESA
  El projecte, iniciat el passat 2014, permet oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.
 • Cambra de comerç de Barcelona
  La Cambra vetlla pels interessos generals de les empreses i ofereix serveis a empreses i emprenedors per respondre a les vostres necessitats i ajudar-vos a millorar la competitivitat.
 • Departament de Treball i Formació
  Pàgina web del departament de treball i formació de l'Ajuntament d'Esparreguera.
 • Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera
  Associació d'empresaris i professionals amb l'objectiu de crear una xarxa per fomentar l'intercanvi d'idees i la cooperació entre empreses així com per a activar i reorientar l'escenari laboral i econòmic de la població.
< 1 2 3 4 5 6 7 >