Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 17/06/2019
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Enllaços d'interès

Escola de música i dansa

Esports

 • Web de l'Esport Català
  La Secretaria General de l'Esport desenvolupa les competències exclusives de la Generalitat de Catalunya en el camp de l'esport i del lleure i és l'òrgan de direcció de l'Administració esportiva de la Generalitat de Catalunya.
 • CEBLLOB
  En aquesta pàgina trobaràs informació sobre les campanyes, activitats escolars, formació, etc., que organitza el CEBLLOB.
 • INEFC
  Aquí trobareu la informació més rellevant sobre la institució de l'INEFC: la docència, la recerca, els serveis, la gestió i el govern.
 • COPLEFC
  El COPLEFC és una corporació de dret públic. Està integrat en el 'Consejo General de Colegios Oficiales de Licenciados en Educación Física y en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte de España'.
 • Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona
  L'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona ofereix assistència i cooperació tècnica i econòmica als ens locals de la província de Barcelona amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans a través de la pràctica fisicoesportiva, i té competències en el desenvolupament d'esdeveniments i programes esportius d'interès local, en l'establiment d'una xarxa d'equipaments esportius locals i en la formació dels agents esportius locals.
< 1 2 3 4 5 6 7 >