Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 01/08/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Enllaços d'interès

Esports

 • COPLEFC
  El COPLEFC és una corporació de dret públic. Està integrat en el 'Consejo General de Colegios Oficiales de Licenciados en Educación Física y en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte de España'.
 • Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona
  L'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona ofereix assistència i cooperació tècnica i econòmica als ens locals de la província de Barcelona amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans a través de la pràctica fisicoesportiva, i té competències en el desenvolupament d'esdeveniments i programes esportius d'interès local, en l'establiment d'una xarxa d'equipaments esportius locals i en la formació dels agents esportius locals.

Interculturalitat

 • Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
  Pàgina web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
 • Guia d'acollida
  El web d'acollida a Catalunya és una iniciativa de la Secretaria per a la Immigració del Govern de Catalunya per donar informació bàsica a totes les persones que acaben d'arribar a Catalunya o que pretenen fer-ho.
 • Igualtat i Ciutadania Diputació de Barcelona
  La missió del Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania és donar suport als ajuntaments en relació als nous reptes relacionats amb la igualtat d'oportunitats, la cohesió social, la convivència ciutadana i, en general, la qualitat de vida de tota la població.

Joventut

 • JOVE.CAT
  Jove.cat és un portal creat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Dona informació sobre habitatge, treball, educació, economia, salut, cultura, tecnologia, etc.
 • Secretaria de Joventut
  És l'organisme encarregat de definir, coordinar i impulsar les polítiques de joventut de la Generalitat de Catalunya.
 • Oficina del Pla Jove
  Àrea de Joventut de la Diputació de Barcelona.
 • Oficina Comarcal d'Informació i Serveis a la Joventut
  L'Oficina Comarcal d'Informació i Serveis a la Joventut (OCISJ) és un servei que ofereix el Consell Comarcal del Baix Llobregat. Té com a objectiu principal proporcionar als joves de la comarca tota aquella informació i serveis que els puguin ajudar en la presa de decisions i en el seu trajecte personal.

Medi Ambient

 • Departament de Medi Ambient i Habitatge
  Portal web del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.
 • Agència de Residus de Catalunya
  Portal web de l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.
 • Agència Catalana de l'Aigua
  Portal web de l'Agència Catalana de l'Aigua de la Generalitat de Catalunya.
 • L'any del Llobregat: 2013
  L'Any del Llobregat és una proposta de caire obert i participativa que s'engloba dins de la campanya "Rius amb Aigua, rius amb vida" i que impulsa inicialment Ecologistes de Catalunya. Aquesta campanya s'adreça a organitzacions ecologistes, usuaris i usuàries dels rius, entitats socials i ciutadanes de Catalunya i té com a finalitat participar i desenvolupar accions de sensibilització, aportació d'informació i demandes de millora de la situació de la qualitat dels nostres rius en les seves diverses fases d'aplicació (accions de sensibilització, reivindicatives, propositives, ...) amb l'objectiu que al 2015, tal i com fixa la Directiva marc de l'aigua, aconseguim tenir els nostres rius en bon estat ecològic.

Mercat Municipal

 • De l'hort al mercat (Diputació de Barcelona)
  La campanya De l'hort al mercat, és una activitat que es troba emmarcada dins la línia de promoció dels mercats saludables i que ve a complementar la campanya El mercat em cuida, que en els darrers tres anys ha fet difusió dels valors nutricionals dels aliments i del paper dels mercats en la consecució d'una alimentació saludable i equilibrada.
 • Menjo de mercat (Diputació de Barcelona)
  L'Oficina de Mercats i Fires Locals amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona posen en marxa una activitat educativa que convida a alumnes d'educació primària i educació secundària obligatòria a acostar-se al mercat i descobrir la seva peculiar forma de comerç tant arrelada a la nostra cultura mediterrània.
 • Reempresa, transmissió de parades de Mercats Municipals
  Durant els últims anys, Reempresa ha esdevingut un instrument útil per a la transmissió de parades de Mercats Municipals. Els mercats municipals no són només equipaments que acullen activitats econòmiques, sinó que desenvolupen també una funció d’articuladors socials. Els Mercats Municipals són un espai privilegiat que actua com a referent territorial i comercial, fortament vinculat al poble, a la ciutat, al barri,etc. Un espai ideal per portar-hi a terme una activitat comercial de valor vinculada a productes d'alimentació i a productes complementaris i compatibles de màxima qualitat.

Mobilitat i Transports

< 1 2 3 4 5 6 7 >