Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 09/08/2020
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Enllaços d'interès

Salut Pública

 • Aplicació de la nova Llei del tabac
  El 2 de gener ha entrat en vigor la nova normativa sobre el tabac. Prohibeix fumar en tots els espais públics tancats i evita, així, l'exposició a l'aire contaminat pel fum de tabac. La nova Llei contribuirà a evitar entre 700 i 800 morts per tabaquisme passiu que es produeixen cada any a Catalunya.

Serveis Socials

 • Departament de Benestar Social i Família
  Pàgina web del Departament de Benestar Social i Família.
 • Estatut d'autonomia de Catalunya
  L'Estatut d'autonomia de Catalunya és la norma institucional bàsica. Defineix els drets i deures de la ciutadania de Catalunya, les institucions polítiques de la nacionalitat catalana, les seves competències i relacions amb l'Estat i el finançament de la Generalitat de Catalunya.

Taller Ocupacional Can Comelles

 • Departament de Benestar Social i Família
  Pàgina web del Departament de Benestar Social i Família.
 • Dincat
  Discapacitat Intel·lectual Catalunya. Membre de FEAPS.
 • Fundació privada Síndrome de Down
  La Fundació atèn des del diagnòstic prenatal i naixement fins a l'edat adulta, i els seus serveis estan dirigits a persones amb síndrome de Down (SD) i/o a altres discapacitats intel·lectuals (DI).
 • Activitat d'equinoterapia pels usuaris del TOCC
  Camins a Cavall és més que un centre d'Equinoteràpia, han creat un nou concepte, l'Equinoteràpia Emocional. El seu mètode d'integració neix de la convicció que l'ésser humà és la suma de totes les seves àrees, emocional, física i mental. La intervenció terapèutica integral treballa totes les seves àrees, començant pel benestar emocional i una bona vertebració interior.
 • Fundació Integració Laboral FIL
  La Fundació per la Integració Laboral va ser constituïda el 28 de Juliol de 2001, gràcies a la iniciativa dels Alcaldes dels Ajuntaments d'Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i St. Esteve de Sesrovires, amb la finalitat de proporcionar i fomentar la integració laboral de les persones amb especials dificultats d'inserció.
 • Atenció a la Paràlisi Cerebral
  Amb 25 anys d'història, la Confederació ASPACE agrupa les principals entitats d'Atenció a la Paràlisi Cerebral d'Espanya. Sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, sorgeix com un moviment contestatari, reivindicatiu, etc., amb el ferm propòsit de corregir situacions injustes.
 • Salut mental per a discapacitats intel·lectuals
  El Parc Sanitari Sant Joan de Déu s'estableix com una xarxa d'equipaments assistencials, docents i de recerca integrats en quatre grans àrees: Àrea Serveis de Salut Mental, Àrea Sociosanitària, Àrea Discapacitat Intel.lectual, Àrea Hospital General. Aquesta estructura permet proporcionar una atenció integral de qualitat, tant en l'àmbit sanitari com en l'àmbit social, i potenciar un model proactiu de serveis de base comunitària.
 • Fundació privada Arc de Sant Martí
  Portal de l'entitat Fundació Privada Arc de Sant Martí (Martorell).

Turisme

 • Consorci de Turisme del Baix Llobregat
  El Baix Llobregat... al costat de Barcelona. On dinar? On dormir? La Comarca, com arribar-hi, serveis al visitant, etc.
 • Amics del Campanar d'Esparreguera
  En el transcurs de l’any 2004, i en ple procés de restauració del Campanar d’Esparreguera, neix l’Associació d’Amics del Campanar (AAC), creada a petició popular i amb l’objectiu de conservar, difondre i promocionar culturalment l’edifici del Campanar d’Esparreguera, edifici històric del segle XVII, datat el 1636, any en que van finalitzar les obres de construcció.
 • El Súpermes!
  No tots els mesos son iguals. A l'abril el Baix Llobregat ha programat una oferta excepcional per a les famílies, el mes més familiar de la història.

Urbanisme

< 1 2 3 4 5 6 7