Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 30/03/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Materials pedagògics

Us presentem dos materials pedagògics de gran valor educatiu que han estat elaborats gràcies a la implicació i l'estima per Esparreguera de moltes persones.

El coneixement de l'entorn i el coneixement de la nostra cultura són, entre d'altres, de gran riquesa i satisfacció per a tots els vilatans i vilatanes d'Esparreguera.

A través d'aquest material podem descobrir el nostre poble i gaudir-ne al màxim.


Coneguem Esparreguera Coneguem Esparreguera

El llibre Coneguem Esparreguera va ser elaborat l'any 2009 de manera voluntària per persones que estimen Esparreguera i que d'aquesta manera contribueixen a transmetre a les generacions futures el coneixement de la nostra vila.

Pretén ser de molta utilitat tant per a la comunitat educativa, alumnes i professorat, com per a totes les persones interessades a conèixer més a fons el nostre entorn natural.

La redacció i presentació del llibre permet, de manera senzilla, entenedora i divertida, conèixer la situació, el relleu, la hidrografia, el clima, la vegetació, la fauna d'Esparreguera, i ens convida a passejar, a perdre'ns pels voltants del terme i gaudir d'un entorn privilegiat. I tot gràcies a la companyia del nostre amic Espinguet: els apartats de la miscel·lània, el glossari i els rodolins i dites i els dibuixos que donen un toc de dinamisme i simpatia al contingut.

El llibre ha estat un treball de recerca que aporta moltes dades per poder ampliar els diferents temes a les escoles, fins i a tot a casa.

Per a l'elaboració d'aquest llibre s'ha comptat amb la col·laboració de mestres, tècnics municipals i professionals i/o experts en el territori per ajudar-nos a entendre, aprendre i gaudir d'Esparreguera.

A tots ells, moltes gràcies.


Documentació a descarregar

Coneguem Esparreguera

La ceràmica i la terrissa a Esparreguera La ceràmica i la terrissa a Esparreguera

El vídeo que us presentem va ser elaborat l'any 2007 per persones que estimen la terrissa i que, de manera didàctica i molt il·lustrativa, a través d'imatges i explicacions clares i entenedores, ens apropen al món de la terrissa i ceràmica d'Esparreguera al llarg del temps.

Esparreguera ofereix la possibilitat de conèixer el món de la terrissa des de l'abstracció de la matèria primera fins a tot el procés d'elaboració, fabricació, disseny i distribució de peces amb diferents utilitats i serveis.