Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 09/12/2019
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Projecte Educatiu de Ciutat

Què és el Projecte Educatiu de Ciutat?

El PEC és un instrument estratègic per a anar cap a la ciutat educadora. El Projecte Educatiu de Ciutat és un projecte liderat pels governs locals, però compartit amb els agents educadors, que crea sinergies i busca el compromís ciutadà amb l'educació. Entén l'educació com a procés d'un cap a l'altre de la vida, que va més enllà de l'educació reglada. El PEC és un instrument estratègic i participatiu, que ajuda a definir el model de ciutat educadora, a ordenar les polítiques educatives locals i a buscar solucions a les problemàtiques socials i ciutadanes de la vila.


Quin objectiu té el Projecte Educatiu de Ciutat?

La finalitat del projecte és avançar cap a la ciutat educadora. Això vol dir que s'ha de desenvolupar tota la capacitat de transformació personal i social de l'educació, dels agents educadors i dels potencialment educadors; treballar per la inclusió social, l'equitat en l'accés i l'equitat en l'èxit educatiu; crear sinergies amb i entre tots els centres educatius, entitats, ciutadania i les institucions; afavorir dinàmiques generadores de sentit de pertinença i sentit de ciutat; i fomentar el compromís ciutadà i la qualitat democràtica.

Regidoria d'Educació
Carrer dels Cavallers, 26
Telèfon: 93 777 69 61
Fax: 93 777 59 04
A/e: educacio@esparreguera.cat


Com s'hi pot participar?

Per ser un membre actiu del projecte es pot fer mitjançant la participació com a membre del grup impulsor (mitjançant inscripció a l'a/e educacio@esparreguera.cat), col·laborant via xarxes socials i participant en el primer Fòrum Educatiu d'Esparreguera.

Galeria Multimèdia
Documentació del projecte
Enquesta Participativa

 

Últimes notícies