Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Projecte Educatiu de Ciutat (PEC)

Què és el Projecte Educatiu de Ciutat?

Des de l'any 2017, a Esparreguera es desenvolupa el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) Esparreguera Educa, una proposta de participació ciutadana coordinada des de la Regidoria d'Educació, que vol ser una eina democràtica de transformació i decisió d'aspectes lligats a l'educació en el nostre municipi.

El PEC és un projecte viu, que ha anat evolucionant i canviant des que es va crear. Actualment es focalitza en les actuacions següents:

  • Donar suport al Consell d'Infants.
  • Elaborar el projecte de Camins escolars segurs, a través de la comissió amb el mateix nom.
  • Donar visibilitat a les entitats municipals i a les seves aportacions, mitjançant la comissió M'estimo Esparreguera.
  • Elaborar el catàleg de serveis i desenvolupar el projecte de foment de la lectura a Esparreguera, gràcies a la comissió Pla Lector.
Punt de llibre PEC

Comissió Camins escolars segurs

La comissió Camins escolars segurs es va crear gràcies a la iniciativa de la Coordinadora d'AMPAs de les Escoles Públiques d'Esparreguera (CAEPE) de valorar la implementació, des de la Regidoria d'Educació, del projecte Bus a Peu.

Aquest grup de treball té l'objectiu d'elaborar una diagnosi de la situació dels carrers i l'entorn del municipi, els hàbits de mobilitat de l'alumnat i els itineraris en els trajectes de casa al centre educatiu. D'aquesta manera, es pretén assolir uns entorns urbans equilibrats, verds, sostenibles i segurs per al conjunt de la ciutadania i, especialment, per als més petits.


Comissió M'estimo Esparreguera

A la comissió M'estimo Esparreguera hi col·laboren diverses entitats i associacions del municipi i està oberta a tots els col·lectius i persones que vulguin implicar-se en la millora de la vila i formar part activament de la comunitat.

Si us interessa formar-ne part, adreceu-vos a les entitats participants o a la Regidoria d'Educació (educacio@esparreguera.cat).Comissió Pla Lector

La comissió Pla Lector té com a objectiu elaborar un catàleg de serveis i una diagnosi de les accions al municipi relacionades amb el foment de la lectura. En aquest procés es preveu consultar els diversos sectors implicats, com ara l'Ajuntament, la Biblioteca Municipal l'Ateneu, els centres educatius i les entitats, per tal de conèixer la situació actual al municipi.

A partir dels resultats obtinguts, s'identificaran oportunitats de millora, es faran propostes d'actuació i s'optimitzaran els recursos per a millorar l'interès per la lectura i l'hàbit lector entre la població d'Esparreguera.